Du er her: Forsiden Læderhalsbånd til store hunde

Læderhalsbånd til store hunde

Hos Canem.dk gør vi noget særligt ud af, at dig med en stor hund kan få de bedste produkter. Der er brug for specialdesignet udstyr til de største hunde, da vægten og størrelsen kræver slidstærke materialer.

Når det kommer til halsbånd, er det bedst at vælge udgaverne i læder, der er det mest modstandsdygtige og samtidig med fleksible og bløde materiale.

Læder bliver kun mere smidigt og elegant med tiden, og det kan modstå alt det slid, som helt naturligt vil opstå i forbindelse med gåture.

Vi tilbyder et bredt udvalg af læderhalsbånd til store hunde.

Vælg den rette model i dag med hensyn til størrelse og design og skab sikkerhed og komfort hos dit kæledyr.

Derfor skal du vælge halsbånd i ægte læder til din store hund

En stor hund har brug for bredere og større produktudgaver af basisudstyr. Dette gælder både seng, halsbånd, transportbure og beklædning. Vælger du et halsbånd til den i klassisk størrelse, vil dette ofte være for smalt, og det kan skave halsen og føles ubehageligt, når du trækker i snoren.

Din hund kan få fysiske gener og slid på pelsen.

Vil du undgå dette, skal du vælger læderhalsbånd, der er designet til netop de store hunderacer. Halsbåndene i denne kategori er bredere, og de aflaster hele vejen rundt om halsen. Din hund får større komfort på gåture, og du får større kontrol over dit aktive kæledyr.

I vores produktudvalg finder du halsbånd i både L og XL.

Vælg design og look der matcher dine ønsker

Om du er til blankt læder, flettet læder eller farvet læder, er helt op til dig. Du finder forskellige udgaver og designs i vores brede udvalg. Der kan være særlige designønsker, som du foretrækker, at din hunds halsbånd er lavet i.

Til de største hunde kan det være en god idé at vælge de mest slidstærke og brede halsbånd i okselæder. Læderet modstår både vind, sne og kulde, og det kommer jer til gode på de daglige gåture i fremtiden. Indvendigt er de største produktudgaver belagt med blødt oksenappalæder, der sørger for at holde halsbåndet på plads. Dermed opstår der ikke friktion mellem halsbånd og pels, som kan skabe slid på pelsen.

Skab sikkerhed og tryghed i mørke

Går du ofte tur med din firbenede ven på de dunkle tidspunkter af døgnet, skal du vælge de særlige halsbånd med reflekser. Her skaber du sikkerhed og tryghed for både dig selv og din hund, når I kommer gående. Overfladen på halsbåndet vil lyse op, når lygter fra modkørende biler skinner på det.

De smarte reflekshalsbånd findes i forskellige størrelser, der alle kan indstilles i længderne. Dermed kan du tilpasse omkredsen på halsbåndet, så det passer perfekt til din hund.

Kvalitetshalsbånd fra HUNTER

HUNTER er et populært og anerkendt brand, der i årtier har designet og fremstille udstyr og tilbehør til kæledyr og deres ejere. Det primære kendetegn på produkterne er kvalitetsmaterialerne. HUNTER er kendt for at bruge ægte læder i forskellige udgaver til deres basisudstyr.

Elglæder, oksenappalæder og læder i forskellige elegante farve er iblandt dine valgmuligheder, når du køber halsbånd fra HUNTER.

Produkterne designes i forskellige serier. Der er produkter med reflekser, produkter til de største hunde, og så er der de smarte halsbånd med moderne farver. Om du er til oliven, grå, cognac, sort eller grå, er op til dine præferencer i forhold til look.

Læderhalsbånd til store hunde holder i mange år, når du vælger produkter fra et af verdens førende brands på området for udstyr til kæledyr.