Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG AirDog Squeaker Donut Tennisbold
KONG AirDog Squeaker Donut Tennisbold
KONG AirDog Squeaker Donut Tennisbold
Hundelegetøj Donut Tennisbold

KONG AirDog Squeaker Donut Tennisbold

Fra 99,00 DKK

Vi sender denne vare på mandagDonut Tennisbold fås i 2 størrelser.
Medium - Large

Beskrivelse

Donut Tennisbold med squeaker fra KONG AirDog

Det er vigtigt at aktivere og underholde alle dine kæledyr, og især hunde kan kræve meget opmærksomhed. Med denne KONG Airdog Squeaker Donut er du garanteret mange timers sjov med din hund.

Et klassisk pibelegetøj

Denne tennisbold er et af de mange former for hundelegetøj, der har en pibefunktion. Når hunden bider i det, piber legetøjet, og lyden fastholder hunden interesse for legetøjet. Pibefunktionen er også et nyttigt værktøj for dig. Er det svært at fange hundens opmærksomhed, når du vil træne en kommando? Tryk på legetøjet, og så skal pibelyden nok få din hund til at komme rendende.

Skånsomt for din hund

Hundelegetøj skal kunne holde til meget, og når du endnu en gang finder en sønderrevet fodbold, er det nok fodbolden, du har mest ondt af. Men hundens tænder kan faktisk også lide under legen. Ting, der ikke er beregnede til hunde – som for eksempel en almindelig fodbold – kan slide og skade hundens tænder.

Denne tennisbold er dog lavet i et materiale, der er skånsomt over for din hunds tænder og tandkød. Det hjælper både legetøjets holdbarhed og din hunds tandpleje.

Som det sidste skal det nævnes, at tennisbolden kan købes i to forskellige størrelser: Medium og Large. Dermed kan selv store hunde få meget sjov ud af at ruske i legetøjet.

Du kan klikke her, hvis du ønsker at se resten af vores store udvalg af hundelegetøj. At have et lille lager af legetøj, som du og din hund kan skifte mellem, er en god idé, da en hund hurtigt vil kede sig, hvis den kun har et enkelt legetøj at underholde sig selv med.

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram