Du er her: Forsiden Hunter hundeseng

Hunter hundeseng

Et af de mest afholdte og udbredte brands på markedet for kvalitetsudstyr til hunde er Hunter. Virksomheden har i generationer stået bag nogle af de mest eftertragtede produkter til vores firbenede kæledyr, og de er kendt for deres brug af naturmaterialer i fineste kvaliteter.

Vil du have mest værdi for pengene, og vil du give din hund de bedste forhold på gåture og derhjemme, skal du vælge HUNTER.

Når det kommer til at skabe maksimal trivsel hos din hund, handler det blandt andet om at fokusere på dens seng og hvileforhold i hjemmet. Sengen er uundværligt basisudstyr, uanset hvilken type hund du har.

Køb HUNTER hundesenge i dag og skab masser af trivsel hos både hvalp, den voksne og den ældre hund.

Derfor skal du vælge en hundeseng fra HUNTER

Hos Canem.dk tilbyder vi et stort udvalg fra den hæderkronede producent. Vi er hele tiden på opdagelse efter nye varer til vores sortiment, og vi har øje på de mest innovative produkter på markedet.

Vi ved, at trivslen hos dit kæledyr er påvirket af mange forskellige faktorer. Søvnen er én af de mest betydningsfulde. Søvn har lige så stor værdi og betydning for dit kæledyr, som den har for os mennesker.

Når du vælger en seng til din hund fra en kvalitetsproducent, får du og dit kæledyr glæde af følgende fordele:

  • Din hund får maksimal komfort
  • Du får mulighed for at vælge seng der matcher vægt og størrelse
  • Sengene designes i forskellige designs
  • Du kan vælge look der matcher stilen i hjemmet
  • Din seniorhund kan få den optimale støtte og aflastning af ømme led
  • Din hund kommer i trivsel og kan få de bedste hvilestunder

Du skal altid vælge seng til din hund, som matcher dens størrelse. Det er vigtigt, at sengen kan støtte dit kæledyr i både ryg og hofter, og derfor skal designet matche den.

Vælg seng der matcher din hunds behov og stilen i din bolig

Med en HUNTER hundeseng er det ikke kun dit kæledyr, der får masser af glæde og anvendelsesværdi med kvalitetsudstyret. Hundens seng er basisudstyr, der står fremme i hjemmet hele tiden. Derfor skal den være designet i et look, som tager sig elegant ud i hjemmet.

Om du er til brunt, gråt eller rosa udtryk, er op til dig. Uanset hvilket udtryk du vælger på hundesengene fra det anerkendte brand, får du udstyr, der holder i mange år frem.

HUNTER fremstiller sengene med fokus på både dig og dit kæledyr. De slidstærke og bløde materialer giver dit kæledyr den rette komfort, og de praktiske detaljer gør det nemt at opretholde en høj hygiejne i boligen.

Funktionelle og smarte designs

Betrækkene på sengene kan tages af, og de tåler at blive vasket i maskine. Fra tid til anden vil overfladen på sengen blive nusset. Når du kan rengøre og vaske betrækket, er du med til at forlænge levetiden på udstyret og få mest kvalitet for pengene.

HUNTER hundesenge fremstilles med skridsikre undersider, så udstyret står sikkert og stabilt, uanset hvor meget dit kæledyr bevæger sig.

Du kan vælge mellem følgende udgaver af senge:

  • Stor pude
  • Sofa
  • Klassisk seng

De praktiske senge er nemme at tage med i sommerhus. Når din hund har sine velkendte ting med sig, får den lettere ved at falde til ro. Dermed får den høj søvnkvalitet, uanset hvor du og familien tager hen på ferie.

Skab maksimal komfort hos seniorhunden

Til de ældre hunde med svækkede led er der brug for den bedste komfort i forbindelse med søvn og hvile. Her er det oplagt at vælge sengene med memory foam, der aflaster leddene og skåner hele kroppen hos dit kæledyr.

Med HUNTER hundesenge kan du forkæle dit kæledyr hele livet igennem og give det den bedste søvn hver nat.