Du er her: Forsiden Hundemadras

Hundemadras

Søvn og hvile er lige så vital for vores firbenede kæledyr, som det er for os mennesker. Din hund skal have sin egen seng og soveplads, da det vil være med til at give den de mest afslappede og trygge vilkår for at sove.

Hos Canem.dk tilbyder vi et stort udvalg af moderne, stilrene og bløde madrasser til hunde. Vi forhandler dem i mange størrelser og designs, så der kan findes den rette model til enhver hund og dens ejer.

Derfor er det vigtigt at give dit kæledyr sin egen hundeseng

Der er forskel på, hvor mange timers søvn en hund skal have. Det afhænger af alder, energiniveau og personlige omstændigheder (såsom f.eks. sygdom eller graviditet). Uanset hvilken hund du har, skal du sørge for at skabe et afslappende sovemiljø for kæledyret derhjemme. Det bedste er at give din hund sin egen plads i hjemmet, hvor den har sin seng. Mange hundeejere vælger madrasser til formålet, da det er en fleksibel og komfortabel løsning, som enhver hund vil synes om.

Når du vælger madrasser til hunde fra Canem.dk, finder du et af de største produktudvalg på markedet. Du kan vælge mellem et hav af forskellige designs, så madrassen også kommer til at matche stilen og indretningen i boligen.

Hvilken madras til hunde skal jeg vælge?

Der er flere forhold, du skal være opmærksom på, når den rette hundemadras skal vælges. Disse er:

  • Størrelse
  • Materialer
  • Design og look
  • Særlige behov
  • Pris

Først og fremmest skal du sikre dig, at madrassen størrelsesmæssigt matcher din hund. Du kan vælge modeller fra str. S til XXL. Hvad angår materialer, kan der være forskellige behov, som er med til at afgøre dit valg. Alle hundemadrasser hos Canem.dk er fremstillet med blødt skum. De kan bruges til både hvalpe og senior hunde. Til de mindste hunde kan det være det rette med en madras med kanter, der giver ekstra tryghed.

Har du en senior hund med svage led, kan det være det bedste at vælge en model, der er lavet i memory foam. Dette vil aflaste hundes led og skabe ekstra høj komfort for den.

Du kan læse nærmere om både størrelser og materialer hos hvert enkelt produkt.

Sådan skaber du et hygiejnisk sovemiljø for din hund

Af hygiejniske årsager er det en god idé at gå efter de madrasser, som har aftageligt betræk. Det kan vaskes, så du skaber et sundt klima både for din hund og i hjemmet generelt. En madras med aftageligt betræk giver dig også mere værdi for pengene, da du løbende kan udskifte betrækket. Dermed er du fri for at købe helt ny seng til din hund, fordi det yderste stof er blevet slidt.

Det har stor betydning for mange hundeejere at kunne vælge elegante og stilrene madrasser til hunden derhjemme. En hundeseng står fremme i boligen hele tiden, og den kan fylde meget i et rum.

Når du vælger hundemadrasser fra Canem.dk, kan du vælge imellem forskellige designs, så du kan få det udstyr til dit kæledyr, som samtidig matcher indretningsstilen.

Vælg design, der matcher din smag og stilen i boligen

Om du er til et ensfarvet look i f.eks. sart rosa, eller om du foretrækker et betræk med små motiver, er helt op til dig. Når du kan tage betrækket af efter behov, kan du udskifte det og skabe et nyt look i hjemmet.

Madrasserne i vores udvalg er fremstillet i højeste materialekvalitet og kommer blandt andet fra producenter som HUNTER og BOB. Disse er kendte for at anvende de mest slidstærke og miljøvenlige materialer til deres produkter.

Dermed kan du give din hund den bedste søvn og de mest afslappende hvileforhold både derhjemme og på ferier og ophold.