Du er her: Forsiden Find den perfekte hundefrakke til din hund her

Find den perfekte hundefrakke til din hund her

Er du på udkig efter en hundefrakke til din hund? Så er du havnet det rigtige sted. Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige hundefrakker, hundedækkener og andet hundetøj. Selvom hunde har pels, der skal holde dem varme gennem vinteren, så er det ikke altid nok. Nogle hunderacer stammer fra lande med et varmere vejr, og disse hunde kan have svært ved at holde varmen her i det kolde nord. Derfor kan det være godt med en hundefrakke til hunden. Find den helt rigtige hundefrakke til din hund her på siden. 

Derfor skal du købe en hundefrakke til din hund

Her i Danmark har vi ofte nogle kolde vintre med masser af sne, slud og frostgrader. Det er ikke alle hunde, som er lige gode til at håndtere sådan et vejr. Mange hunderacer stammer længere sydfra, og de er ikke vant til så kolde temperaturer. De har en tyndere pels og mindre under-uld, og det kan gøre, at de nemt kommer til at fryse om vinteren. 

Som hundeejer vil du sandsynligvis gøre alt, hvad du kan for, at din hund har det godt og er veltilpas. Hvis du kan se, at din hund fryser, kan du hjælpe hunden ved at give den en hundefrakke på. Det kan måske lyde lidt fjollet til at starte med, men faktisk er der mange hunde, som har stor gavn af at blive klædt i hundetøj. 

Udover at nogle racer ikke er skabt til at leve i så kolde temperaturer, så er der også mange hunde den i dag i dag, som er blevet vænnet til at være indendørs det meste af tiden. Det gælder alle hunderacer. Når en hund befinder sig indendørs i varmen det meste af tiden, bliver det sværere for dens krop at holde sig varm, når den kommer udenfor. Dette er endnu en grund til, at du skal købe en hundefrakke, da den kan være med til at løse problemet. 

Hvilken hundefrakke skal jeg vælge? 

Måske er du i tvivl om, hvilken hundefrakke der vil passe bedst til din hund? Her på siden sælger vi mange forskellige typer af hundefrakker. Du kan finde alt fra vindtætte fleecejakker til tørredækkener af viscose og bambusfibre. Vi sælger regnfrakker, vinterfrakker og hundetrøjer i lettere materialer. Hvad du skal vælge, afhænger selvfølgelig af, hvad din hund har brug for. 

Tørredækkener er fx. specielt designet til at hjælpe din hund til hurtigt at tørre, når den har været en tur i vandet. Hvis din hund er glad for at bade, også i de kolde vintermåneder, så er et tørredækken en god ide. 

Det kan også være, at din hund generelt fryser på jeres gåture om vinteren. Så kan du med fordel købe en hundevinterfrakke. En hundevinterfrakke er specielt designet til at holde din hund varm på gåturene om vinteren. 

Vi sælger hundefrakker med og uden fór. Hvad du skal vælge her, afhænger af, hvor meget din hund har brug for hjælp til at holde varmen. Nogle hunderacer er rigtig dårlige til kulde, og så anbefaler vi, at du køber en foret hundefrakke. Andre hunde har brug for mindre support, og så kan du nøjes med en hundefrakke uden fór. 

Hvilken størrelse hundefrakke skal jeg købe?

Her på siden finder du under hvert produkt en størrelsesguide. Det er vigtigt, at du får målt din hund. Ved at kende til din hunds mål kan du benytte dig af vores størrelsesguides. På den måde er du sikker på, at du får købt en hundefrakke i den rigtige størrelse til din hund. 

Der er nogle, som tror, at hundefrakker kun er lavet til små hunde. Dette er en myte - der er også mange store hunde, som kan have gavn af en hundefrakke om vinteren. Igen afhænger det af hunderacens ophav - er det en race fra længere sydpå, har hunden sandsynligvis ingen under-uld, og så kan det være svært for hunden at holde varmen. 

Derfor sælger vi hundefrakker i alle størrelser - ikke kun til små hunde. Benyt dig af vores størrelsesguide til at finde ud af, præcis hvilken størrelse hundetøj du skal købe til din hund. 

Kan I hjælpe mig med at finde den rigtige hundefrakke?

Her er svaret kort og godt: Ja! Vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde det rette produkt. Hunden er menneskets bedste ven, og vi ved, hvor vigtigt det er, at ens hund har det godt. Derfor står vi altid klar til at give dig vores professionelle rådgivning, når du har brug for det. 

Du er altid velkommen til at skrive til os på mail. Så vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål så hurtigt som muligt. Alternativt kan du også vælge at ringe til os. Vi sidder klar på telefonen +45 61 40 24 20. Vi håber på at kunne hjælpe dig!