Du er her: Forsiden Hundebur til bil

Hundebur til bil

Når du har din hund med i bilen, er det afgørende for din egen, din families og din hunds sikkerhed, at kæledyret er forsvarligt spændt fast. Den skal befinde sig i et transportbur, hvor den er i sikkerhed og i trygge rammer.

Der er forskellige bure at vælge imellem. Det er vigtigt, at du vælger et hundebur, der i størrelse og design passer til både hund og bil. Hos Canem.dk tilbyder vi hundebure i forskellige størrelser, så det er muligt at have både den lille og den store hund med i bilen.

Til de mindste hunde kan det være tilstrækkeligt at bruge et bur i stof, mens de største hunde skal befinde sig i et bur af aluminium.

Køb det rette hundebur til bilen og dit kæledyr i dag og bliv trygt kørende i trafikken.

Derfor skal du bruge hundebur i bilen

Skulle uheldet være ude, minimeres risikoen for farlige situationer inde i bilen kraftigt, når din hund er i sikkerhed i et bur. Med et kraftigt stød mod bilen kan hundens vægt genere ekstra tyngde, og dette kan forårsage farlige og voldsomme situationer.

Når din hund befinder sig i et bur, vil den ikke være til gene eller udgøre nogen risiko, hvis der skulle opstå uheld. Der findes mange typer og udgaver af hundebure på markedet.

Størrelsen og vægten er med til at afgøre, hvilken udgave du skal vælge til din hund.

Vil du have det mest slidstærke bur, skal du vælge modellerne i aluminium. Dette er det mest rustikke, modstandsdygtige og slidstærke materiale, du kan vælge. De andre typer af bure er lavet i hhv. stof og metal.

Vælg bur i aluminium til den store hund

Det smarte ved de moderne aluminiumsbure er, at de kan spændes fast i bilens bagagerum. Designet på burene er lavet, så det passer perfekt ind i bagagerummet. Din hund får masser af luft og udsyn, da der er god afstand mellem alle tremmer. Bunden i buret er skabt til de største hunde.

Aluminium holder til hundens poter, så du kan køre sikkert med dit kæledyr i bilen i mange år frem.

Buret åbner let til siden, så du problemfrit kan få din hund ud og ind igen. Det skal være nemt for dig som kæledyrsejer at have din firbenede ven med i bilen. I kan tage på ture, udflugter og ferier sammen og køre i de mest sikre og trygge forhold.

Buret kan også bruges derhjemme og i haven.

Bur i stof skaber sikkerhed og tryghed

Det er ikke kun, når du er på besøg med din lille hund, at det får betydning at have et bur i stof. Buret kan blive den trygge ramme for hunden, som den vil holde af derhjemme, i bilen og på besøg. Hundebur til bilen i stof vejer væsentlig mindre end produktudgaverne i aluminium. Der er et håndtag foroven, som du kan bruge til at løfte og bære bur og hund. Dette kan være praktisk, når du skal have dit kæledyr ud fra bilen. De små hunde har sværere ved at spring højt. Du kan skåne din lille hunds led, når du sørger for at løfte den ned fra bilen.

Vælg de bedste hundebure til bil hos os

Hos Canem.dk finder du burene til transport og hjem i forskellige størrelser. Vi har produkter i bedste kvalitet fra størrelse S-XL, og alle varer i vores sortiment er beskrevet med vigtige informationer. Du kan læse om både anvendelsesmuligheder, størrelser, materialer og særlige egenskaber til hvert produkt.

Du finder en størrelsesguide, så du nemt kan se, hvilken størrelse du skal vælge til din hund afhængig af dens vægt.