Du er her: Forsiden Hundebur

Hundebur

Har du fået hund og mangler du et hundebur, som din hund trygt kan sidde i, mens I kører bil? Der findes alverdens hundebure at vælge imellem. Her på siden får du et bredt udvalgt af mange forskellige hundebure der varierer i størrelser og funktioner. Det vigtigste, når du skal købe et hundebur, er, at det er sikkert og nemt at anvende. Her bør du som udgangspunkt sikre dig, at hunden nemt kan hoppe op i hundeburet, og at det passer præcist til netop din hund.

Hvis du har svært ved at vurdere, hvorvidt du skal gå efter kvalitet eller pris, er der rig mulighed for at kigge dig omkring blandt vores hundebure. Her er både et hundebur for dig, der går mere op i kvalitet end pris og omvendt. God fornøjelse.

Sikkerheden er vigtigst

Når du skal finde et hundebur til din hund, er det vigtigste, at du går efter de hundebure, der er sikre. Her på siden finder du hundebure, der er af ekstra høj kvalitet, og som står fast uden hverken at glide eller rasle i bilen. Det er især de tungere hundebure, der garanter for en høj sikkerhed. Dog er det vigtigt, at du er ekstra opmærksom på burets størrelse. Det skal helt ikke være hverken for stort eller lille.

 Er det for stort, vil din hund nemlig rutsje frem og tilbage, hvis den vælger at sidde op, mens I kører. Samtidig er det vigtigt, at hunden føler sig tryg og har det behageligt i buret. Derfor er det også essentielt, at buret ikke er for småt, da det kan være ubehageligt for hunden.

Blandt vores mange hundebure, er du sikker på at finde et hundebur, der er i solide materialer og med skridsikkert underlagt. Nedenfor kan du læse fordelene ved at købe et sikkert hundebur.

  • Hundebure med solide materialer og en tungere vægt er generelt mere sikre
  • Desto tungere buret er, desto større sandsynlighed er der for, at det står fast
  • Sikkerhed er vigtig i tilfælde af, at du i værste fald skulle være ude for et uheld. Her sørger buret for, at der sker så lidt med din hund som muligt
  • Sørg altid for at tjekke på hundeburets sikkerhed, inden du køber

Sådan lærer du din hund at opholde sig i buret

Hvis du endnu ikke har prøvet at sætte din hund ind i et hundebur, er der stor sandsynlighed for, at hunden bakker baglæns, så snart den får øje på buret. For mange hunde kan en bilkørsel være skræmmende. Derfor er det vigtigt, at den føler sig tryg i buret og lærer, at det er der, den skal opholde sig, når I kører bil.

For at lære hunden at opholde sig i buret og gøre det til et trygt og behageligt sted, kan du for eksempel lade lågen stå åben de første gange. På den måde kan hunden langsomt vænne sig til buret og selv afgøre, om den vil ligge derinde eller uden for buret de første par gange.

For at gøre det trygt og behageligt, bør du lægge hundens tæpper eller yndlingsbamse derind. Det kan øge muligheden for, at hunden hurtigt vænner sig til buret og automatisk lægger sig ned. Hvis du har en hvalp, kan du også tage hundeburet med ind i dit hjem og gøre det til hundens sted. Generelt er det nemlig vigtigt at gøre det så velkendt og hjemlig så muligt. Næste skridt er blot at have tålmodighed, når du først har valgt det rette hundebur. Din hund skal nok vænne sig til det før eller siden.