Du er her: Forsiden Hills´s Pet - kvalitetsfoder til hunde og katte

Hills´s Pet - kvalitetsfoder til hunde og katte

Når du har et kæledyr i familien, så vil du nok også gøre alt det bedste for dette kære dyr. Noget af de bedste, du kan gøre for dyret, er at give det noget foder, som er specialfremstillet til netop at passe til det pågældende dyr.

Det er absolut ikke ligegyldigt, hvad du fodrer dit kæledyr med. En hund og en kat skal gerne have noget foder, der passer til dens størrelse, alder, tilstand og så videre. Foderet skal derfor helst være sammensat af lige nøjagtigt de ingredienser, som det enkelte dyr har bedst gavn af.

Sådan et foder er det, der kommer fra Hill´s Pet. Det er udviklet af først en og senere flere dyrlæger, der sætter en ære i at lave nogle sammensætninger, som er sunde, nærende og velsmagende - og som passer til dyrets situation. Når du fodrer med Hill´s Pet, så er alt næringsmæssigt dækket perfekt ind.

Hvilke varianter af Hill´s Pet findes der?

Der er et stort udvalg af særlige foderblandinger at vælge imellem. Først og fremmest er der en serie af kattefoder og en serie af hundefoder. Dernæst er der inden for hver af de to serier nogle forskellige kategorier med hver deres respektive varianter.

I forhold til hundefoderet så fås de i poser af 12 kg. Kattefoderet fås i enten 3 kg eller 7 kg. Inden for både hundeserien og katteserien er der flere underkategorier, sådan at det er muligt at vælge lige det foder, som passer bedst til netop dit kæledyr.

Eksempler på varianter af hundefoder

Når det kommer til serien af hundefoder, så kan der for eksempel være varianter som:

 • Foder til voksne hunde
 • Foder til hvalpe
 • Foder til modne hunde
 • Foder til overvægtige hunde
 • Foder til hunde med tand-problemer

I forhold til kattefoder, så kan der for eksempel være varianter som:

 • Foder til voksne katte
 • Foder til katte med problemer med hårboller
 • Foder til katte med vægtproblemer
 • Foder til katte med en sart mave
 • Foder til killinger
 • Foder til drægtige katte
 • Foder til steriliserede katte
 • Foder til unge katte
 • Foder til ældre katte

På den måde vil det altid være muligt for dig at finde noget foder, som passer til din hunds eller din kats situation. Vælger du det rette foder, så kan du være sikker på, at dit kæledyr får alle de nødvendige næringsstoffer i forhold til dets behov. Der vil være den helt rette mængde af vitaminer, naturlige fibre og Omega3 olie, som dyret har brug for.

Den perfekte foderstand

Det kan være vanskeligt at ramme den helt perfekte foderstand for dit dyr. Det vil sige, at den skal have den ideelle vægt, og den skal hverken føle sig sulten eller overmæt. Den balance kan du nemmest ramme, hvis du sørger for, at dyret får alle sine måltider hos dig, og at du retter dig efter de mængder, som dyrlægerne anbefaler på de respektive foderposer.

Det er det bedste, du kan gøre, når det kommer til dit dyrs foder. Desuden kan du sørge for, at dit dyr får den rette mængde daglige motion. Begge dele er vigtige og spiller en stor rolle, når det gælder dyrets generelle trivsel. Der skal gerne være en god og sund balance imellem foder, motion og tryghed. Så trives dit dyr bedst.

Støt balancen i dit dyrs velvære ved at give det noget dokumenteret sundt og specialsammensat foder fra Hill´s Pet. Husk at skifte variant, når dyrets situation ændres, eller når der skal en ny smagsvariant til.

Køb hos Canem og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!