Du er her: Forsiden Eden Hundefoder og Eden Kattefoder fra Eden Petfood Danmark

Eden Hundefoder og Eden Kattefoder fra Eden Petfood Danmark

De fleste både katte- og hundeejere er hele tiden på jagt efter at kunne give deres firebenede ven en dejlig tilværelse. Indimellem skal der ekstra forkælelse til, når hunden eller katten fortjener en godbid eller en god kost.

Eden Petfood Danmark tilbyder kvalitetsfoder og godbider, der er til alle katte- og hunderacer med allergier. Det er foder, der ekstra luksuriøst spise, og som de fleste både hunde og katte elsker. Vi garanterer for, at din hund eller kat får de rette vitaminer og mineraler med Eden Petfood Danmark, der er skræddersyet til en sund og god tilværelse. Ernæring kan som udgangspunkt være med til at definere dit kæledyrs liv. Giver du dit kæledyr en afbalanceret kost i høj kvalitet, giver du dit kæledyr et langt og lykkeligt liv.

Kvalitetsfoder til alle hunde- og katteracer

Eden Petfood Danmark kan både købes som godbidder og foder til alle hunde- og katteracer. Når du skal købe foder til dit kæledyr, bliver det anbefalet, at du køber kost, der er nærende og afbalanceret. Forskning viser nemlig, at det rette måltid kan give både hunde og katte et længere og mere lykkeligt liv. Det handler bare om at finde det rette foder med de gode og vigtige ingredienser.

Eden Petfood Danmark tilbyder foder og godbidder i forskellige varianter. Det er fodermærke, der producerer komplet højkvalitetskost med et højt indhold af kød og proteiner. Derudover det foder, der er allergivenligt, og som hverken indeholder nogen form for korn og gluten. Det er fremstillet i Storbritannien og indeholder derfor britiske ingredienser, der er vigtige for dit kæledyrs fordøjelse og sundhedsmæssige tilstand.

Husk proteinerne og fedt til katten

Katte er rovdyr. I gamle dag levede de af at spise mus og fugle. I dag ser det lidt anderledes ud for de små pelsbeklædte væsener. Som ejer, er der mange beslutninger, der skal træffes, når det kommer til at vælge det helt rette foder. Det kan i sig være en svær proces, fordi der er mange ting at tage stilling til.

Som udgangspunkt er det vigtigste, at din kat for vigtige nærringsstoffer, der holder den i gang.

Taurin er én af de vigtigste næringsstoffer, som katten i høj grad har behov for. Derudover bør du i samme ombæring undgå alt, hvad der hedder vegetarisk foder. Katten har nemlig brug for de proteiner og fedt, kødet giver.

Det er nemlig sådan, at en kat faktisk har brug for to til tre gange mere proteiner, end hunden har. Når du køber Eden Petfood Danmark, er du sikker på, at katten får den rette mængde proteiner og fedt, fordi mange af fødervarianterne indeholder helt op imod 85% kød, and, fisk eller andet i samme dur.

Hvilket hundefoder bør du vælge?

Eden Petfood Danmark har mange forskellige fodervarianter – både til katte og hunde. De adskiller sig i indholdet, hvor nogle varianter består af mest fiskekød, mens andre består af forskelligt kød. Fisk er især ideelt til konkurrencehunde, der har brug for en forebyggende foranstaltning. Derudover er foderet generelt god til de hunde, der døjer med mave- eller fordøjelsesproblemer. For at være sikker på, du vælger det rigtige, kan du altid kontakte os for at få kyndig vejledning. Se fordelene ved at vælge Eden Petfood Danmark nedenfor:

  • Du finder højkvalitetsfoder til både hunde og katte
  • Foderet indeholder hverken gluten eller korn, der er en fordel, hvis din kat eller hund lider af allergier
  • Foderet og godbidderne er meget smagfuldt og noget, din hund eller kat med sikkerhed vil elske
  • Alle fodervarianter har et højt indhold af proteiner fra kødet eller fisken
  • Foderet er afbalanceret og nærende, der holder fordøjelsen i gang

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!