Du er her: Forsiden Giv din hund maksimal bevægelsesfrihed og få samtidig kontrol med en hundesele

Giv din hund maksimal bevægelsesfrihed og få samtidig kontrol med en hundesele

Er din hund også slem til at trække i snoren? Og er du bekymret for at skade hundens nakke og ryg, når du hiver hårdt i halsbåndet for at få hunden til at gå pænt?

Hvis du har en mindre hund, så kan en god løsning være en hundesele som Dog Copenhagen Comfort Walk S.

Du vil opleve, at der er mange fordele ved at bruge denne hundesele sammenlignet med et almindeligt halsbånd til din hund.

Fordel trækkraften over bryst og skuldre på hunden

En Comfort Walk S fordeler trækkraften jævnt over brystet og skuldrene, så du får bedre kontrol over hunden. Hvis du bruger et almindeligt halsbånd, risikerer du at belaste hundens nakke unødigt, når du trækker i snoren, fordi du gerne vil have hunden til at makke ret.

Med en Walk S sele sikrer du således, at din lille hund ikke får chokerende træk i nakken, samtidig med at du stadig kan trække i snoren, når du vil markere at hunden skal gå pænt. Det vil være med til at give dig ro i sjælen, at du kan opdrage på din hund uden, at det belaster dens fysik – en sele vil ganske enkelt føles mere behagelig for din hund, når I er ude at gå tur.

Du kan også gå til træning med din hund med god samvittighed, hvis du har givet den en god hundesele på. Til hundetræning lærer du netop at holde styr på hunden ved hjælp af kommandoer og snoren, og det bør du gøre på en måde, der passer på din hunds fysik.

Giv din hund større bevægelsesfrihed med en Comfort Walk S

En Walk S hundesele er også mere behagelig for din hund end halsbånd, fordi hunden får mere bevægelsesfrihed.

Halsbånd kan være farlige for hunde, da de kan blive kvalt i halsbåndet, hvis det bliver fanget i noget. Det kan ikke ske med en god hundesele som denne, fordi den sidder rundt om hundens ryg og bryst.

En hundesele vil således sikre, at din hund ikke bliver filtret ind i buske eller buskads, men bare kan løbe frit omkring som den vil i de situationer, hvor du har din hund løs.

Vælg en Walk S hundesele i din yndlingsfarve

Comfort Walk S hundeselen fås i en lang række forskellige farver, så du kan helt sikkert finde en, der er perfekt til dig og din hund.

Denne hundesele er også nem at tage af din hund, og få på igen. Det er en stor hjælp, når du har travlt – eller din hund er utålmodig efter at komme ud på tur, når du er kommet hjem fra arbejde, og den har været alene hjemme.

Samlet set tilbyder en Dog Copenhagen Comfort Walk S sele en række fordele for den lille hund i forhold til halsbånd. Det er en god mulighed for dig som hundeejer, hvis du går op i at din hund trives og har bevægelsesfrihed, samtidig med at du gerne vil have styr på den.