Du er her: Forsiden Country Pet

Country Pet

Der kommer løbende nye producenter til på markedet for udstyr og tilbehør til hunde og katte. Iblandt de nyeste brands er irske Country Pet.

Den familieejede virksomhed fremstiller og udvikler premiumudstyr til hunde, og det er deres mission at være det førende brand, når de kvalitetsbevidste kæledyrsejere skal finde nye produkter til familiens firbenede medlem.

Hos Camen.dk passer det irske brand perfekt ind i vores sortiment, da produkterne lever op til vores høje krav for kvalitet, funktionalitet og sikkerhed.

Modsat mange andre kvalitetsproducenter af hundeudstyr har Country Pet et mindre bredt sortiment. Dette skyldes, at hvert et produkt er nøje udviklet og specialdesignet.

Find det bedste udstyr til din hund i vores webshop i dag og få mest kvalitet for pengene.

Fokus på design, funktionalitet og lang levetid

Med en hund i hjemmet kender du alt til behovet for at vælge udstyr og tilbehør i bedste kvalitet. Både basisudstyr som foderskåle og hundesenge samt personligt tilbehør som legetøj skal kunne holde til kæledyrets nysgerrige og aktive væsen.

I sidste ende kan det komme til at koste dig flere penge at vælge billigt hundeudstyr, da dette lettere går i stykker og mister funktion.

Det behøver ikke være en tung post på budgettet at give dit elskede kæledyr det bedste udstyr. Vælger du produkter fra en kvalitetsvirksomhed som Country Pet, får du tilbehør i de bedste og mest slidstærke materialer.

Den irske producent anvender de fineste materialer på markedet, så din hund kan leve, lege og boltre sig i henhold til dens natur, uden du skal købe nyt udstyr til den flere gange om året.

Moderne designs der matcher tidens trends

For mange boligejere spiller designs og look en stor rolle, når der skal købe basisudstyr til boligens kæledyr. Folderskåle og hundesenge er basisprodukter, som har deres faste pladser og står fremme i hjemmet hele tiden.

Her kan det være en fordel at vælge udstyr fra én af de nyere producenter på markedet, der ønsker at skabe konkurrence til de ældre og veletablerede virksomheder med dyreartikler.

De nye fabrikanter på markedet gør en ekstra indsats i forhold til at anvende materialer, der både matcher din hunds aktive natur, og som kan skabe stil i dit hjem.

Nogle af de mest populære produkter fra den irske kvalitetsproducent er hundesengene.

Disse fås i forskellige størrelser, så der kan vælges den helt rette model til dit kæledyr.

Vælg hundeseng der skaber komfort og stil

Når der skal vælges seng til din hund, skal den matche dens størrelse og vægt. Hos Canem.dk har vi gjort det enkelt og gennemskueligt for dig at udpege den rette model.

Hundesengene fra Country Pet designes i flere størrelse. Vi giver dig indblik i størrelsesguiderne, så det er let at vælge modellen, der matcher dit kæledyr i de rette dimensioner.

Du kan blandt få glæde af følgende fordele, når du vælger hundeseng fra Country Pet:

  • Mange størrelser at vælge imellem
  • Elegante og moderne designs
  • Anti-slip underside der holder sengen på plads
  • Kan vaskes i maskinen
  • Betrækket er nemt at tage af
  • Materiale i fleece der giver din hund maksimal komfort

Hvert et produkt hos den irske producent er lavet med fokus på enhver detalje. Der er tænkt på dit kæledyrs trivsel og fysiske komfort, og der er taget hensyn til dig som bolig- og hundeejer.

Få mest værdi for pengene med kvalitetsprodukter

Det kan svare sig både praktisk og økonomisk at gå efter premiumprodukter, når din hund har brug for nyt tilbehør til leg og træning, eller når basisudstyret skal købes.

Med de funktionelle designs får du udstyr med lang levetid. Når du kan vaske betrækket på hundens tekstilprodukter, er du med til at skabe gode hygiejneforhold for både kæledyret og resten af familien.

 

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!