Du er her: Forsiden Buster Hundeseng

Buster Hundeseng

Din hund har samme behov for god og uforstyrret søvn, som vi mennesker har. Derfor skal du forholde dig til valg af bedste hundeseng, så dit kæledyr kan få komfort og tryghed hver nat.

Buster er et dansk mærke, der hører til virksomheden KRUUSE. KRUUSE sælger veterinære produkter til både professionelle og private, og varerne er lavet i tæt samarbejde med dyrlæger.

Når du vælger hundeseng fra Buster, får du flest valgmuligheder i forhold til design, udformning på seng, materialer og særlige egenskaber.

Uanset hvilken hund du har, og hvad dens behov er, kan du give den masser af søvnkomfort hver nat med Buster hundesenge.

Find det perfekte hundeseng i vores udvalg i dag og skab trivsel hos din hund.

Vælg det rette design på sengen

Der kan være forskel på, hvilken udformning på sengen din hund skal have. Sengene fra Buster findes i følgende varianter:

  • Stor pude
  • Klassisk seng
  • Sofa

Fælles for alle produkterne er det stilrene og elegante, mørke look. Sengene egner sig til at stå fremme i ethvert hjem uanset indretningsstil. Det er vigtigt, at din hund har sit eget, faste sovested i boligen. Her skal den kunne trække sig tilbage fra selskab for at få hvile i løbet af dagen, når den føler behov for det.

Har dit kæledyr brug for ekstra støtte om ryggen, kan det være en god idé at vælge sengene med kanter. Disse har form som en sofa, der omslutter dit kæledyr, så det ligger behageligt og trygt.

Der findes både firkantede og ovale senge.

Skab sundhed og hygiejne i boligen med en Buster hundeseng

Der er tænkt over hver en detalje i fremstillingen af sengene fra det danske brand. Det er ikke kun din hunds trivsel og komfort, der er taget hensyn til i designet.

Betrækket på sengene kan tages af og vaskes i maskine ved 30 grader. Med tiden vil overfladen på sengen blive støvet, beskidt og nusset. Der kan være urenheder i pelsen på din hund, og disse vil smitte af på betrækket. Når du kan vaske betrækket efter behov, er du med til at opretholde en god og høj hygiejnestandard i hjemmet og omkring dit kæledyr.

Betrækket tåler også at komme i tørretumbleren, så du på samme dag kan vaske og rengøre sengen, uden din hund behøver at sove et andet sted om natten.

Praktiske senge der kan vælges i forskellige størrelser

Størrelse og vægt er afgørende for, hvilken hundeseng du skal vælge. Buster hundesenge findes i forskellige modeller, og de laves i flere varianter med hensyn til dimensioner. Den bedste komfort og støtte skabes, når du er omhyggelig med at vælge seng, der svarer til dit kæledyr.

Vi har gjort det enkelt for dig at vælge den bedste hundeseng.

I samtlige af vores produktbeskrivelser finder du størrelsesguider på sengene. Du kan nemt se, hvilken model der vil være den rette for din hund.

Der kan vælges størrelser fra S-XL.

Sengene har praktiske anti-slip undersider. Når din hund lægger sig til rette, kan den komme til at rykke rundt på sengen. Dette undgås, når undersiden har en skridsikker belægning.

Vælg seng med memory foam til din ældre hund

Når din hund træder ind i alderdommen, vil den begynde at få svage og ømme led. Du kan afhjælpe ømheder og smerter hos din hund ved at vælge de moderne hundesenge med madras af memory foam. Skummaterialet vil forme sig efter din hunds krop og give den størst grad af støtte og komfort hele natten igennem.

Memory foam sengene kan også være anvendelige til hunde, der er i gang med genoptræning efter uheld eller operation.