Du er her: Forsiden Bayvantic hund

Bayvantic hund

Bayvantic er navnet på de mest populære og efterspurgte loppe- og flåtmidler til hunde. Det er milde og skånsomme midler til hunden, der har en effektiv og dybdegående virkning på utøjet i pelsen.

Der findes forskellige midler til behandling af loppe- eller flåtangreb. Det smarte ved Bayvantic til hunde er den simple og nemme applikeringsmetode.

Produktet leveres i praktiske pipetter, som skal dryppes ned i pelsen på ryggen af din firbenede ven. Når du køber produkter til behandling af flåter eller lopper, skal du altid vælge variant i forhold til vægten hos din hund.  

Hos Canem.dk finder du forskellige produktudgaver fra Bayvantic Vet til både små og store hunde. Vælg den rette udgave i dag og skab trivsel og høj hygiejne om din hund.

Lær mere om Bayvantic

Når det kommer til de mest effektive, simple og skånsomme flåt- og loppemidler til hunde, skiller produkterne fra Bayvantic Vet sig ud på flere måder. Det er de mest funktionelle produkter på markedet, der er udviklet til at tilgodese både dine og din hunds behov.

Produkterne fungerer som spot-on løsning. Det vil sige, at du skal hælde det flydende indhold i pipetten ud på huden mellem skulderbladene hos din hund og herefter lade de aktive ingredienser gøre arbejdet.

Bayvantic til hunde kan både behandle og forebygge angreb fra lopper og flåter. Når produktet er blevet påført, vil det afholde angreb i op til 4 uger efter anvendelse.

Bayvantic Vet til hunde findes i forskellige produktudgaver. Det er vigtigt, at du vælger variant, som matcher størrelsen på din hund.   

Vælg den rette produktudgave

Det er nemt og enkelt at vælge den rette variant. Vi har gjort det gennemskueligt for dig at finde det bedste produkt, der passer til din hund. Du finder udførlige beskrivelser i vores webshop hos hvert et produkt, så du kan være sikker på at give din hund den helt korrekte behandling af flåt- eller loppeangreb.

Produkterne fra Bayvantic Vet findes til følgende hundestørrelse:

  • Hunde >4kg
  • Hunde mellem 4-10kg
  • Hunde mellem 10-25kg
  • Hunde mellem25-40kg
  • Hunde 40-60kg

Indholdet i hver pipette er nøje afmålt og doseret i forhold til hundens vægt. Derfor skal du være omhyggelig med at udvælge den rette variant. Der skal bruges én pipette til behandling af angreb fra utøj.

Er der andre husdyr i boligen, skal du sørge for, at disse ikke kommer i kontakt med det punkt (applikationssted), hvor midlet er blevet påført hos din hund. Dette samme gælder i forhold til børn og voksne, der skal holde afstand i 2 døgn efter anvendelse.

Sådan bruger du Bayvantic til hunde

Når du har opdaget enten lopper eller en flåt hos din hund, gælder det om at sætte behandling i gang så hurtigt som muligt. Bayvantic Vet skal bruges mellem skulderbladene hos din hund. Skil pelsen ad på det sted, hvor indholdet fra pipetten skal anvendes (du skal kunne se huden).

Dryp indholdet fra pipetten 3 steder på dette blotlagte hudområde. Det er tilstrækkeligt at dryppe indholdet for optimal virkning.

Det er vigtigt at holde øje med din hund i det første døgn efter behandlingen. Det taget cirka 1 døgn for midlet om at tørre. I denne tid skal du undgå, at børn, voksne og andre husdyr kommer i kontakt med applikationsstedet.

Bayvantic til hunde kan dræbe lopper og flåter samt deres æg. Dette giver dig og din hund den mest gennemgribende og dybdevirkende behandling.  De aktive ingredienser består af blandt andet imidacloprid og permethrin, der kun vil have skadelig virkning på utøjet. Ingredienserne er skånsomme og milde mod din hund. I værste tilfælde kan der opstå misfarvning af pelsen omkring påføringsstedet.