Du er her: Forsiden Hundedækken Back On Track Hund Back On Track Haze Collection - Grå
Back On Track Haze Collection - Grå
Back On Track Haze Collection Front - Grå
Back On Track Haze Collection Logo - Grå

Back On Track Haze Collection - Grå

Fra 349,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.Quilted stof
Krave i mink fleece
Welltex-teknologi
Mavebælte som er muligt at vende i begge retninger
Elastik benstroppe
Velcro-lukning

Beskrivelse

Back On Track Haze Collection er et smukt hundedækken til din firbenede ven

Back On Track Haze Collection har en fluffy og blød krave I fakefur mink fleece samt består af quiltet stof, der gør dækkenet ekstra holdbart og ekstra lunt. Dækkenet har en flot meleret grå farve, der får din hund til at se klassisk og stilren ud, når I bevæger jer udenfor i vintersæsonen.

Foret har den velkendte og elskede Welltex-teknologi, der gør Back On Track til det perfekte mærke til de ældre hunde, samt hunde der har gavn af en forbedret ydeevne.

Mavebæltet er kropsformet og det kan vendes i begge retninger for individuel tilpasning og pasform. Velcrolukningen gør, at dækkenet passer flere størrelser. De elastiske benstropper bidrager yderligere til et godt fit, da de sørger for, at dækkenet bliver siddende som det skal, selv på hurtige og aktivitetsrige eventyr.

Dækkenet har Back On Track vingerne broderet på brystet og emblemet på begge sider af dækkenet.

Øg hundens velvære med Back On Track Haze Collection

Back on Track udstyrer mange af deres produkter med deres velkendte Welltex-teknologi. Det er en kombination af moderne tekstilteknologi, der kombinerer traditionel kinesisk medicin, der er blevet understøttet af videnskabelige studier.

Det betyder, at tekstilerne bliver vævet med små partikler, der har reflekterende egenskaber i form af at kunne sende langbølgede stråling tilbage til kroppen.

Det er veletableret og dokumenteret, at langbølge infrarød stråling kan øge blodcirkulationen og dermed line muskelspændinger og forbedre ydeevnen.

Dermed kan du altså øge din hunds velvære med Back On Track Haze Collection og de mange andre produkter fra Back On Track, som du også kan finde på vores hjemmeside. Her finder du et bredt sortiment af forskellige hundedækkener i forskellige designs samt hundetæpper til både store og små hunde. Du finder udvalget her.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram