Du er her: Forsiden Potepleje Trixie Elektrisk Neglesliber til hund
Trixie Elektrisk Neglesliber til hund
Trixie Elektrisk Neglesliber til hund

Trixie Elektrisk Neglesliber til hund

135,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Neglesliber til alle størrelser hunde
Beskyttelseshætte
Batteri - 2 AA - ikke inkluderet
Størrelse: 14 cm

Beskrivelse

Batteridrevet neglesliber til hunde

Med en Trixie neglesliber til hunde, bliver det mindre besværligt og langt mere sikkert at klippe din hunds negle. Denne innovative enhed sikrer optimal pleje og vedligehold af din hunds klør, så de altid er sunde og velplejede.

Trixie neglesliber er udstyret med et slibehoved, der har tre åbninger. Hver åbning er designet til at passe til forskellige størrelser og beskaffenheder af negle, hvilket gør denne enhed ideel til brug i familier med flere hunde eller for dem der har hunde af forskellige racer og størrelser. 

For at sikre, at din hund ikke kommer til skade under processen, leveres denne neglesliber med en beskyttelseshætte. Denne hætte sikrer, at kun den rigtige mængde negl bliver slebet og reducerer risikoen for over-slibning og skade på kloen.

Trixie neglesliber er batteridrevet, hvilket gør den nem at tage med overalt. Den bruger 2 AA batterier (de er ikke inkluderet), og er lavet af holdbart plast, hvilket sikrer, at den kan modstå selv det mest energiske hundeliv!

Uanset din hunds race eller størrelse, fortjener den den bedste pleje og omsorg. Lad Trixie neglesliber hjælpe dig med at holde dine hunds klør sunde og stærke, og gøre processen mere behagelig for både dig og din hund.

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram