Du er her: Forsiden Tjen penge som affiliate-forretning ved at samarbejde med Canem.dk

Tjen penge som affiliate-forretning ved at samarbejde med Canem.dk

 

Har du egen hjemmeside med online marketing, kan du komme til at tjene flere penge fremover. Med en affiliate-forretning er det din fornemmeste opgave at lave indhold, der promoverer dine annoncører.

I princippet kan alle og enhver lave affiliate marketing, hvor du belønnes økonomisk for hver gang, du har skabt en forbindelse mellem dine læsere og den virksomhed, der er din annoncør.

Hvordan foregår det?

Affiliate marketing er en win-win-situation, hvor både du som publisher og din annoncør har fordele af samarbejdet. Din opgave er at lave indhold på dit website, der skaber værdi for besøgende eller kunder på hjemmesiden. Du kommer til at lave annoncer for de varer eller ydelser, som dine annoncører tilbyder. Når en kunde på dit website klikker på annoncen, vil vedkommende blive ført videre til annoncørens hjemmeside, og der er således skabt trafik. Det er trafikken, du honoreres for.

Flere og flere virksomheder i Danmark har fået øjnene op for værdien ved at markedsføre sig gennem affiliates. For dem er det ressourceoptimerende, da de ikke skal bruge tid på selv at generere trafik til hjemmesiden, da det sker via dig som publisher.

Du har stor indflydelse på, hvilken branche du vil beskæftige dig indenfor. Dette aspekt er med til at højne motivationen, da du kan være aktiv indenfor de områder, som du personligt interesserer dig for.

Det er en fordel for dig, at du samarbejder med et firma, der kan hjælpe dig godt i gang, så du kan få succes og tjene penge fra starten af.

Hvem er Marketers.dk?

Marketers.dk er én af de virksomheder i Danmark, der er specialiseret indenfor affiliate marketing. Du bliver en del af et større netværk af publishers og annoncører, og du bliver hjulpet godt i gang med blandt andet videoguides og undervisningsmateriale.

Den store fordel ved Marketers.dk er, at du ikke binder dig som medlem. Det giver større frihed, når du vil i gang med din egen affiliate-forretning.

Du behøver ikke være erfaren med at lave indhold for annoncører for at samarbejde med Canem.dk. Det vigtigste for at få succes som affiliate-forretning er, at du har interesse i den store produktkategori, som Canem.dk tilbyder. Du får meget lettere ved at drive en god forretning, når du har en oprigtig interesse i den branche, du beskæftiger dig indenfor.

Samarbejd med én af de mest pålidelige og fremadstormende annoncører

Mange af de professionelle og erfarne affiliate-forretninger har interesse i at samarbejde med annoncører, der er veldrevne, og som har stor popularitet i landet. Når du vælger, hvilken branche du primært vil beskæftige dig indenfor, og hvilke annoncører du vil samarbejde med, skal du forholde dig til, hvor attraktive annoncørernes produkter og ydelser er.

Des større kundegruppe annoncørerne har, des mere trafik kan du potentielt skabe via kunder og dine samarbejdspartnere.

Canem.dk er en af de mest populære webshops i Danmark, der forhandler udstyr til blandt andet katte og hunde. Det er en branche, som berører en stor procentdel af danskere, der har kæledyr i hjemmet.

Ved at samarbejde med Canem.dk kan du som affiliate-publisher tjene penge på din hjemmeside. Dette kan ske ved at tilmelde dig gennem Marketers.dk.