Du er her: Forsiden Hundegodbidder Kyllingefødder - Røget
Kyllingefødder - Røget - Hundegodbid
Røget Kyllingefødder - 200g.

Kyllingefødder - Røget

48,00 DKK


Læg i kurven
Kyllingefødder - Røget

Beskrivelse

Kyllingefødder, Røget - 200g.

Fra naturens side elsker hunde at spise kød. Selvom man sagtens kan proppe vegetariske godbider i dem, især til de rigtig madelskende hunde, så er der ikke noget, der slår en godbid, som smager af ægte kød. Derfor vil denne godbid i form af kyllingefødder være en sand delikatesse for din hund.

Du kan derfor med fordel bruge denne hunde godbid, når din hund har været særlig dygtig og skal belønnes. Kyllingefødderne er dog også velegnede til et lille mellemmåltid for hunden, der kun vil være taknemlig for denne naturlige smag af kylling.

God tyggeoplevelse for din hund

En af grundene til at du skal vælge disse godbider, er helt klart at de er naturlige. En anden fantastisk grund er, at de er sunde for din hunds tænder. Kyllingefødderne her er nemlig ikke nemme at sluge, da de kræver lidt arbejde. Derfor er det også en rigtig fin måde at få aktiveret din hund på. Hvis han eller hun har det med at spise maden lidt for hurtigt, så bliver den altså sat på arbejde med denne snack.

Derudover er disse kyllingefødder røget, hvilket er med til at fremhæve smagen af kylling og samtidig sikre at kyllingefødderne har den rette konsistens til at kunne blive tygget uden at det er skadende for hundetænderne.

Disse godbidder er til og med glutenfri og uden andre former for korn. Derudover er de fri for sukker og andre tilsætningsstoffer, så din hund får kun alt det gode ud af oplevelsen med at tygge på kyllingefødder. Hvis dit elskede kæledyr trænger til forkælelse, er det altså den oplagte godbid at vælge.

Du kan også finde flere hunde godbidder her, som din hund helt sikkert også vil sætte pris på. Du finder også kyllingefødder i en variant, som ikke er røget. Det er nemlig altid godt at have lidt forskellige typer belønninger på hånden.

   • Fragt fra kr. 39,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook
Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!