Du er her: Forsiden Hygiejne & Pleje Hundeposer - Earth-Rated Dispenser
Hundeposer - Earth-rated Dispenser

Hundeposer - Earth-Rated Dispenser

49,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Bionedbrydelige hundeposer
Dispenser 22,9 x 33 cm inkl. 15 poser
Poserne er ekstra stærke, duftfri og vandtætte
Velcro-remmen kan justeres, så dispenseren kan passe til hundesnoren

Beskrivelse

Earth-Rated Dispenser - Neutral

Det er en rigtig god idé at samle op efter din hund, for det er enormt ulækkert at komme til at træde i efterladenskaber. Siden du er landet her på denne side, så er du helt sikkert ét af de fornuftige mennesker, som ved, at man bør samle op efter hunden. Som det fornuftige menneske du er, så har du også brug for en virkelig smart dispenser, som er miljørigtig, praktisk og altid lige ved hånden.

Denne dispenser fra Earth Rated har en velcro-rem, som kan justeres. Den smarte beholder kan derfor tilpasses til at sidde på hundesnoren, uanset hvilken line du bruger. En anden yderst praktisk funktion er, at du kan sætte brugte poser på bagsiden af krogen. Så skal du ikke selv bære rundt på en fyldt pose, hvad end du er ude at gå, løbe eller vandre med din hund. I stedet kan du benytte dispenseren til at transportere de brugte poser.

Et miljørigtigt kvalitetsvalg

Du får 15 Earth Rated hundeposer ved køb af denne dispenser. Poserne har ingen duft, og så er de gode for miljøet, da de er bionedbrydelige. Du kan altså vælge at smide dine fyldte hundeposer i komposten. Poserne er dog stadig ekstra stærke, og de er vandtætte, så de drypper ikke. De er produceret i Canada og er af høj kvalitet.

Er 15 poser ikke nok, så tøv ikke, du kan nemlig genopfylde den smarte hundeposebeholder med nye poser af samme mærke. Du behøver altså ikke at skulle bekymre dig om en ny beholder, hver gang du har brugt 15 poser. Det er naturligvis også bedre for miljøet, hvis du vælger at bruge den samme beholder. Du kan finde de ekstra poser blandt de andre smarte hygiejneprodukter til hunde, som vi tilbyder.

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram