Du er her: Forsiden Tilbehør og udstyr til heste med og uden særlige behov

Tilbehør og udstyr til heste med og uden særlige behov

Det vil være vidt forskelligt, hvilket tilbehør og udstyr din hest har brug for. Det afhænger af dens sundhedsmæssige og fysiske tilstand.

Når du handler hos Canem.dk, finder du til enhver tid det bedste basisudstyr og specialudstyr til din hest.

Det er ikke kun støttende bandager og varmende dækkener, du finder i produktudvalget.

Der kommer løbende nye produkter til, der er med til at give dig de bedste muligheder for at skabe trivsel og fremme sundheden hos din hest.

Gå på opdagelse iblandt vores brede udvalg

Hos Canem.dk ønsker vi at gøre det nemmest muligt for dig at udpege og købe de rette produkter til din hest. Derfor er vores website inddelt i forhold til de dyr, vi tilbyder produkter til. Og indenfor hver kategori finder du undersider, der gør det let for dig at finde frem til det udstyr, der kan hjælpe din hest i fremtiden.

Det gælder uanset, om det er foder, praktiske redskaber til hygiejne og rengøring eller vores specialprodukter til skadesforebyggelse og behandling af sene- og ledskader.

Du finder blandt andet følgende produkter i vores dynamiske udvalg:

  • Hase- og knæbandager
  • Dækkener
  • Nakkevarmer
  • Ridegamache til for- og bagben

Fælles for alle produkterne er, at de er skabt med højkvalitetsmaterialer, og at de er designet til at give den bedste pasform. Gamacherne og bandagerne er lavet med velcrolukninger, så du kan give din hest den optimale tilslutning omkring knæ eller haser.