Du er her: Forsiden Køb det bedste hesteudstyr til skarpe priser

Hesteudstyr til skarpe priser

Uanset om du er på udkig efter supplerende kvalitetsfoder til din hest, eller om det er dækken eller bandage, der er brug for, finder du alt dit udstyr hos Canem.dk til de skarpeste priser.

Når du undersøger vores forskellige produkter til heste og føl, kan du finde alt den information, som du har brug for, når det rette udstyr skal købes.

Alle vores varer i sortimentet er nøje beskrevet i forhold til størrelser, egenskaber og anvendelse.

Dette hjælper dig særligt, når du køber specialtilbehør, som du ikke har stødt på før.

Sådan finder du det rette udstyr til din hest

Det er kendetegnende for vores webshop og mange produkter til både heste, hunde og katte, at hvert et produkt er beskrevet i forhold til størrelser.

Når du vil give din hest komfort, velvære og trivsel, skal du være særlig opmærksom på de mange størrelser, som du finder i vores store sortiment.

Du finder en stor del af vores udstyr til heste i følgende størrelser:

  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL

Der vil altid stå angivet omkreds og indstillingsmuligheder, når du køber tilbehør til forebyggelse og behandling af skader. Det er vigtigt, at du vælger den rette størrelse, så du kan give din hest den støtte, der er behov for.

Du får masser af kvalitet for pengene, når du køber hjælpemidler hos os. Det er muligt at vaske bandager, så du kan holde hygiejnen høj. Støttebandagerne kan vaskes ved 40 grader i maskinen. Det er med til at forlænge hjælpemidlernes levetid, at du vedligeholder dem i henhold til anbefalingerne.

Forbyg skader hos din hest

Det er langt fra kun heste, der er kommet ud for en muskel- eller seneskade, der vil få glæde af støttegivende og varmende hjælpemidler. Har du en spring-, trav eller dressurhest, kan du med fordel anvende varmende bandagebånd på dens led i forbindelse med træning.

Varmen fra bandagerne er med til at nedsætte risikoen for udvikling af skader.