De mest solgte produkter til hunde

Hundeelskere kan hurtigt blive enige om, at der er en række nødvendige produkter, som du skal bruge, når du har hund.

Hunde har brug for en masse forskellige ting, for at de er glade, sunde og raske, og trives i dit hjem.

Vi har her samlet alle vores mest solgte produkter til hunde, så du kan få et overblik over de produkter, som vores kunder og deres hunde elsker og bruger mest.

Du kan med fordel også kigge på denne side, hvis du overvejer at købe en hund. På den måde kan du få et overblik over, hvad man har brug for, når man anskaffer sig en ny hund.

De mest solgte produkter til katte

Alle katteejere ved, at der findes en række produkter, der er vigtige at have, når man har en kat.

Der er stor forskel på kvaliteten af katte produkter, men hos os finder du en række uundværlige produkter til katte i høj kvalitet.

Her kan du finde de mest solgte produkter til katte og udvælge de produkter, der passer bedst til netop din kat.

Se vores nyeste produkter til din hund

Vi ønsker altid at kunne tilbyde dig og din hund de nyeste og bedste produkter på markedet. Derfor opdateres vores side løbende med nyheder. Vi er altid på udkig efter nye produkter til menneskets bedste ven. Det er særligt vigtigt for os at finde produkter, som er af god kvalitet og med gode funktioner, så dig og hund aldrig bliver skuffet. For at finde de bedste produkter undersøger vi både ind- og udland, så du har de bedste muligheder at vælge imellem.

 

Se vores nyeste produkter til din kat

Vi ønsker altid at kunne tilbyde dig og din kat de nyeste og bedste produkter på markedet. Derfor opdateres vores side løbende med de nyeste produkter. Vi er altid på udkig efter nye produkter til din kat, som er af den bedste kvalitet og har en god funktion. Du vil derfor finde produkter fra både ind- og udland.

 

Følg os på instagram

Vi ønsker altid at kunne tilbyde dig og din kat de nyeste og bedste produkter på markedet. Derfor opdateres vores side løbende med de nyeste produkter. Vi er altid på udkig efter nye produkter til din kat, som er af den bedste kvalitet og har en god funktion. Du vil derfor finde produkter fra både ind- og udland.

 

Velkommen til Canem.dk

Vælg kvalitetsudstyr til hund og kat og få personlig service.

Vil du skabe den bedste trivsel for din hund eller kat, skal du vælge produkter fra Canem.dk.

Hvert et produkt i det store sortiment er nøje udvalgt med respekt for dit kæledyr og dine behov som hundeejer.

Du får masser af værdi for dine penge, når du vælger kvalitetsprodukter fra Canem.dk, og du får personlig kundeservice.

Alt i udstyr og tilbehør til hund og kat

Uanset om du er på udkig efter supplerende kosttilskud, nyt legetøj, større hundeseng eller slidstærkt kradsetræ til din kat, kan du finde dine produkter hos Canem.dk.

På hjemmesiden kan du gå på opdagelse i det store sortiment, hvor du finder de seneste nyheder på markedet for produkter til hunde og katte.

Alle varer er nøje udvalgt af ejeren bag webshoppen. Der er lagt fokus på kvalitet, funktionalitet og sikkerhed, og derfor finder du mærker som HUNTER, FirstBuddy, KONG og BeOneBreed.

Har du allerede foretrukne mærker, som du går efter, når der skal købes ekstra udstyr og tilbehør til din hund eller kat, kan du vælge produkter i webshoppen ud fra dette brand.

Du kan blandt andet finde følgende produkter i webshoppen hos Canem.dk:

  • Aktivitetslegetøj
  • Foder, godbidder, kosttilskud og tilbehør til foderopbevaring
  • Senge, madrasser, puder og tæpper
  • Kradsetræ
  • Hunde- og kattelemme
  • Hygiejneprodukter (herunder shampoo, balsam samt loppe- og flåtmidler)
  • Halsbånd, hundefrakke, dækkener, liner og træningsudstyr
  • Sikkerhedsudstyr (transportbure, seler, LED-halsbånd, refleksveste og ramper)
  • Kattetilbehør
  • Hundetilbeør

Der er lagt vægt på hver en detalje i udvælgelsen af alle produkter. Det er ikke kun den høje kvalitet, du får glæde af, når du vælger Canem.dk. Det er også de unikke muligheder for at vælge særlige udgaver og modeller af hvert produkt.

Vælg produkter der passer til dit kæledyrs behov

Det særlige ved Canem.dk er det brede udvalg af produkter, der henvender sig til forskellige kæledyr og deres ejere. Lider din hund af sart mave, eller har du brug for slidstærkt og multifunktionelt aktivitetslegetøj, kan du finde dine produkter i det store udvalg.

Uanset om du vælger foder, sikkerhedsudstyr eller halsbånd til din hund, kan du vælge mellem forskellige størrelser.

Som noget særligt finder du et bredt udvalg af produkter, udstyr og tilbehør til store hunderacer.

Alle produkter er beskrevet udførligt, så du kan få indblik materialer og anvendelsesmuligheder.

Skarpe priser der giver ekstra værdi for dig

Det behøver ikke være en dyr fornøjelse at give din hund eller kat de mest behagelige, komfortable og sikre forhold derhjemme eller på farten. 

Du kan se vores udvalg af hundeudstyr her , og katteudstyr her. Vi har næsten alt til hund og kat.

Produkterne hos Canem.dk sælges til skarpe priser, som kan bringe glæde og værdi hos enhver kæledyrsejer. Når du vælger kvalitetsprodukter, er du fri for at skulle købe ny seng til hunden eller nyt legetøj til katten med jævne mellemrum.

Lær kvinden bag Canem.dk at kende

Bag Canem.dk står Wicki Oppendieck, der har ladet sin kærlighed til hunde og katte drive forretningen. Lysten til at starte webshop med kvalitetsudstyr til kæledyr begyndte ud fra et personligt behov.

Efter en karriere indenfor restaurationsbranchen blev Wicki uddannet opdrætter hos Dansk Kennel Klub i år 2016 og er siden blevet FCI registreret som Kennel Red Sheriff.

Som den lykkelige ejer af 2 aktive og glade Dogue de Bordeaux’er havde Wicki gentagne ganget oplevet, at seler, sikkerhedsudstyr og træningsredskaber ikke passede til hundenes kraftige størrelser.

Derfor findes der et enestående udvalg af produkter i en lang række forskellige udgaver, modeller og størrelser i webshoppen.

Uanset hvor stor eller lille en hund du har, kan du finde det bedste udstyr til den hos Canem.dk.

Foruden sine 2 hunde bor der også 2 katte i husstanden hos Wicki.

Passionen for kæledyrene er dét, som Wicki har bygget sin forretning op på, og det er det grundlag, der har gjort webshoppen populær hos de kvalitetsbevidste kæledyrsejere.  

Få glæde af den personlige kundeservice

Når du kontakter en stor butikskæde, kan du opleve at få et autosvar på din henvendelse.

Sådan er det ikke hos Canem.dk.

Står du med et særligt behov på dit kæledyrs vegne, kan du kontakte Canem.dk direkte, hvor du får personlig service af ejeren, Wicki. Hun kender til branchen og har stort kendskab til både leverandører og mærker fra såvel ind- som udland.

Det kan dreje sig om et specifikt spørgsmål til et produkt i webshoppen, eller det kan dreje sig om en forespørgsel til at anskaffe en særlig vare. Med den store passion og brede viden får du høj kundeservice, der både giver dig værdi, og som kan få betydning for dit elskede kæledyr.

Vi har også en stor blog 

Hvor vi prøver at komme med relevant viden , her kan du blandt andet læse om hvorfor gaber hunde, og hvordan du skal forholde dig med en hund med øjenbetændelse.

Ofte stillede spørgsmål 

Hvilke typer af produkter har I?

Vi fører både hundeudstyr og katteudstyr , samt hundefoder og kattefoder til både store og små hunde.

Hvilke mærker fører I? 

Vi fører utallige mærker af de mest populære kan nævnes First Buddy (foder) , det kraftige KONG legetøj og hundelemme og kattelemme fra Petsafe

Afprøver I jeres produkter? 

Vi tester hovedparten af vores produkter på vores egne hunde og katte for at sikre det er kvalitetsvarer og produkter som hunden eller katten syntes om. 

Hvor hurtigt sender I ? 

Vi tilstræber at sende lagervarer senest dagen efter ordren er modtaget så den er fremme 2 dage efter ordren er modtaget.