Du er her: Forsiden Wicki's Favoritter

Wicki's Favoritter

Når man har så mange forskellige produkter i sin forretning, så falder man jo for nogen af dem. Så det har næsten været uundgåeligt for mig, at nogle af dem ikke fandt vej fra butikken og ind i mt hjem. Derfor har jeg valgt at byde dig velkommen indenfor til mine favoritter og vise dig mine valg, som dækker vores behov til de store hunde og katte. 

Hvis du har lyst, er du velkommen til at lade dig inspirere af mine valg. Jeg har lavet link til hvert produkt så du nemt kan finde de forskellige produkter og kigge nærmere på dem.

God fornøjelse.Kaninører hundegodbidder

Kaninører

Kaninører 8 x 2 stk Når du skal vælge...

54,00 DKK

Til hundene:

First Buddy Voksen + Senior

https://canem.dk/first-buddy-voksen-14-kg

https://canem.dk/first-buddy-senior-light-14kg

Jeg har jo 2 hunde. Så derfor bruger jeg også 2 forskellige typer foder. Neemi på 2 år får voksen foder og Wilma som er 7 år gammel får senior foder. Wilma har altid været svær at fodre på. Både med hensyn til pelsproblemer (eksem) og så er hun voldsomt kræsen. Men når hun får First Buddy bliver skålen tømt med det samme hver gang og hun har flot blank pels.

 

Sportsman’s Pride Professional Kattemad

https://canem.dk/sportsman-s-pride-professional-kattefoder-7-5-kg.

Begge katte får Sportsman’s Pride, og da de begge er kastreret, skal jeg passe på med hvad de får af foder. Tekel bliver nemlig nemt syg og får urinvejsproblemer. Med dette foder har jeg ingen bekymringer. De elsker det og fungerer begge rigtig godt på det.

 

Okse marv kiks

https://canem.dk/marv-kiks-okse-1400-g.

Okse marv kiksene er Wilma’s favorit. Hun elsker dem. De har en stor og fin størrelse til de store basser, så når de at knase og smage hvad de spiser. De forsvinder ikke bare ned i ”tragten”.

 

Oksehud 70/80 cm

https://canem.dk/oksehud-5-stk-70-80-cm

Lækker godbid som holder længe for dem. De får slappet af og hygget i noget tid, inden det er hele er spist.

 

BOB Skål Beton

https://canem.dk/bob-skaal-beton

Jeg synes det rå look med beton skålen er super fedt. Så begge hunde har sådan en. De har selvfølgelig den store model på 1,4 liter så de har plads til alt deres foder.

 

BOB Diamond madras + Hunter Lancaster Hundeseng

https://canem.dk/bob-diamond-madras-graa

https://canem.dk/hunter-lancaster-hundeseng-brun

2 rigtig gode hundesenge som begge hunde elsker at sove på. Og så kan de fås i en stor størrelse der passer til hundene. Hundesengene er i brug mange timer om dagen, de bliver brugt til at sove længe på, formiddagslur, middagslur, eftermiddagslur, efter aftensmad lur og når der bliver sovet hele natten. De giver god støtte til ryg og hofter i de mange timer hundene sover og de undgår at få hård hud på albuerne. 

 

Busy Buddy Bouncy Bone

https://canem.dk/busy-buddy-bouncy-bone-legetoej

Bouncy Bone kan fås i en stor størrelse, som kan tåle de kraftige kæber og tunge bid som Dogue de Bordeaux’en har - og så kan der sættes godbidder på. Wilma synes den er sjov at lege med fordi den hopper så sjovt rundt. Neemi er mere til at ligge og gnave i den for at godbidderne. En sikker vinder hos hundene. Sjovt legetøj som de kan lege og tygge i, længe.

 

Kong Huggz Hedgehog

https://canem.dk/kong-huggz-hedgehog

Bamse med piv, som kan tåle at man gumler og gnaver. Wilma kan slet ikke undvære sin bamse. Hun er helt vild med bamser. Så at den kan holde til at blive gnavet kraftigt i, er et hit.

 

Hunter Denali hundedækken

https://canem.dk/hunter-denali-hundefrakke

Hundene er meget glade for vinterfrakken, blandt andet i de kolde og våde morgentimer, hvor de er med til at aflevere min datter i børnehaven. Wilma er ved at være en ældre dame og lidt af en frossenpind, så hun er hurtig til at få frakken på. Neemi har en lidt tykkere pels, og er bedre til at holde varmen, men er det frostvejr får hun også overtøj på.
Super god vinterfrakke til hunde når frostvejret sætter ind. Vind- og vandtæt og dejlig varm. Nem at sætte på og tage af. Stropperne kan forlænges under maven og velcroen på brystet giver plads til en meget bred brystkasse. 

 

Termo tæppe

https://canem.dk/termo-taeppe-100x70-cm

Termotæppet bruger vi også på de kolde dage, i forbindelse med aflevering i børnehaven. Hundene får tæppet at sidde på imens vi er inde. Så sidder de ikke med en afbrudt gåtur og bliver kolde ude i kulden. Tæpper fylder ikke ret meget at have med, så det er super nemt at have med på gåturen.

 

Hunderampe

https://canem.dk/ultralite-bi-fold-hunderampe

Det er så rart med en rampe til de her store hunde. Som hvalpe bliver de hurtigt så store og tunge, at jeg ikke kan løfte dem op i bilen og ud af bilen. Så med en rampe kan de gå op og ned selv, og så skåner jeg deres bløde knogler og hele deres krop for stød og vrid. Når de først har lært rampen at kende, er det ikke noget problem for dem at benytte den hver gang. Jo ældre de bliver er det også klart en fordel at de bare går op og ned og ikke udsættes for de belastninger kroppe får ved at hoppe ind og ud.
Den fylder ikke ret meget at have med i bilen, jeg klapper den sammen og så står den bag mit sæde mens jeg kører.

 

Krog til bagagerum

https://canem.dk/krog-til-bagagerum

En krog til bagklappen på bilen er virkelig brugbar og jeg bruger den meget. Jeg har ofte hundene med ude at køre, og det er en hurtig, nem og sikker måde at lave luftgennemstrømning i bilen. Dermed får hundene det ikke for varmt når de sidder der alene og venter.

 

Hundebur i stof

https://canem.dk/hundebur-i-stof-smart-top-plus

Jeg bruger bur til begge mine hunde og de har lært det helt fra hvalpe af. Det er en sikker base for dem hvor de kan ligge at slappe af i fred og ro. Hvis jeg er ude hos nogen som ikke er så glade for hunde, kan de ligge i deres bur imens. Det er en løsning jeg har valgt i stedet for at de altid er alene hjemme når man skal noget.
Derudover så går jeg også på udstilling med hundene. Og så er et bur faktisk uundværligt. Vi er afsted i mange timer og med så mange hunde samlet på et sted, så kan det være en fordel at de kan ligge og slappe af og ikke bliver stresset til når de skal i ringen. Ofte hvis udstillingerne er indendørs, står man så tæt at pladsen er trang. Så det nemmeste er altså med et bur hvor hunden kan være og slappe af.Til kattene:

BOB Porcelæn skål, Porto Tiles

https://canem.dk/bob-porcelaen-skaal-porto-tiles

Jeg bruger dem både som foder og vandskåle til kattene. De spiser og drikker af samme skål, så derfor har jeg store skåle til dem (500ml). På den måde er jeg sikker også på at der er mad og vand nok til dem begge i løbet af dagen.

 

BOB Katt3 Starter sæt + BOB Katt3 Single Kube

https://canem.dk/katt3-starter-s-t-3-cubes

https://canem.dk/katt3-single-cube

Jeg kan godt lige idéen om selv at designe, indrette og være kreativ. Derfor er disse kubes perfekte. Jeg bestemmer selv hvordan det skal se ud, hvor højt det skal være, hvor meget det skal fylde. Jeg kan bygge og ændre opsætning så det passer til kattens størrelse og behov. 

 

BOB Katt3 hynde

https://canem.dk/bob-katt3-hynde-graa/timber

Katt3 hynden, tilbehør til kasserne. Jeg bruger den ovenpå en kasse og så 2 kasser ved siden af hinanden, så er der dobbelt seng og kattene kan ligge udstrakt. 

 

BOB Katt3 Plade med sisal og papkrads

https://canem.dk/katt3-plade-m-sisalkrads

https://canem.dk/bob-katt3-plade-m-papkrads-5089

Mine store katte er jo ret store, så jeg synes det er smart jeg selv kan bestemme hvor højt der skal være et kradsebrædt.

 

BOB Katt3 Kradsepæl

https://canem.dk/katt3-kradsepael

Kraftig og stor omkreds på kradsepælen, noget der skal til når man har store katte på 8 kg. Og så passer den i højden, så den kan bygges sammen med Katt3 kasserne 

 

BOB Katt3 Catwalk Krads 

https://canem.dk/katt3-catwalk

Papkrads rampe som jeg har sat så kattene kan gå op på den øverste kasse. Og så kan de hvæsse klør på den også.

 

BOB Blæksprutte kattelegetøj

https://canem.dk/bob-blaeksprutte-kattelegetoej

Sjovt legetøj med katteurt og rasle papir som kattene elsker at lege med.

 

BOB Hængekøje

https://canem.dk/bob-haengekoeje-kat

Her er der rift om pladsen. Hængekøjen er et hit hos begge katte. Så jeg går og overvejer om de måske skal have en mere så de har hver deres. Men måske det skal være metaludgaven så de har en af hver.Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!