Du er her: Forsiden Udstyr til Engelsk Bulldog.dk

Udstyr til Engelsk Bulldog.dk

Den engelske bulldog er populær i Danmark. Dette skyldes blandt andet den loyale personlighed og det muntre humør. Har du allerede en engelsk bulldog derhjemme, eller er du i gang med at klargøre boligen til at tage imod en hvalp af den populære hunderace?

Hos Canem.dk finder du alt det udstyr, du har og får brug for til din lille og tætpakkede hund. Vi opdaterer løbende vores sortiment i takt med, at vi køber nye kvalitetsprodukter hjem fra producenter rundt om i verden.

« 1

Find det bedste udstyr til din aktive og livsglade bulldog

Det er langt fra ligegyldigt, hvilke produkter du køber til din firbenede ven. Din hund skal have udstyr, der passer til dens personlighed, størrelse og vægt. En lille hund skal lege med bolde, bamser og reb, som er lavet til den lille mund og de små poter. Modsat skal en stor hund have redskaber, som den ikke kan få galt i halsen på grund af størrelsen.

Du finder produkter til alt fra sundhed over aktivitet og træning til søvn og psykisk udvikling i vores sortiment. Du kan blandt andet gå på opdagelse iblandt følgende udstyr:

  • Hundesenge- og madrasser
  • Foderskål og opbevaring til foder
  • Halsbånd og seler
  • Dækkener
  • Godbidder og tyggesticks
  • Aktivitetslegetøj til træning, motion og leg
  • Foderbolde
  • Sikkerhedstilbehør til bil

Vi forhandler udstyr til din bulldog fra nogle af de førende og mest afholdte producenter af hundeudstyr. KONG, Hunter, Dog Copenhagen, Karlie og ikke mindst Back On Track er et udpluk af de forhandlere, vi samarbejder med.

Køb udstyr til træning, leg, hvile og fodring i høj kvalitet

Det har stor betydning for både din engelske bulldog og for dig selv, at du vælger højkvalitetsudstyr til familiens firbenede medlem. Der er både sikkerheds- og sundhedsmæssige fordele ved at gå efter kvalitet, når din hund skal have nyt legetøj eller tilbehør til hvile. Når du vælger produkter til din lille hund, der er lavet af sunde og miljøvenlige materialer, kan du forvente, at dit kæledyr kan få glæde af dem i lang tid frem.

Gælder det køb af legetøj, er det ekstra betydningsfuldt, at du er opmærksom på materialerne. Din engelske bulldog er legesyg, nysgerrig og ivrig i forhold til at gøre dig som ejer glad og tilpas.

Derfor skal der bruges legetøj, din hund kan bide i, uden der opstår tandskader eller risiko for kvælning.