Du er her: Forsiden Hundeskåle Trendy Dinner Wild Life Pink
Trendy dinner wild life pink

Trendy Dinner Wild Life Pink

48,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Large 735 ml.
Kant forneden som kan samle savl, eller fyld den med vand og undgå at smådyr kravler op i skålen

Beskrivelse

Trendy Dinner, Wild Life hundeskål i pink

Large foder/vand skål, 735 ml.

Selvom man sikkert godt kunne slippe afsted med, at ens hund spiser af den gammel skål, som man alligevel har liggende hjemme i køkkenet, så foretrækker mange hundeejere alligevel at give deres hund dens helt egen fine madskål. På den måde har hunden én bestemt skål, som den ved tilhører den.

Hvis du lige har fået en hund, eller hvis den gamle madskål trænger til at blive opgraderet, så er denne smarte Trendy Dinner Wild Life skål et rigtig godt køb. Ikke nok med at skålen er super fin at kigge på, så har den også en række smarte funktioner, som gør at den skiller sig ud fra mange andre madskåle til hunde.

En kant som fanger spildt vand, krummer og savl

Denne fine skål kan naturligvis bruges som mere en blot en foderskål, da du også sagtens kan bruge den som din hunds vandskål. Foretrækker du at have et sæt som matcher, så kan du også med fordel købe to af disse skåle, sådan at du kan bruge den ene til foder og den anden til vand.

Denne Trendy Dinner Wild Life skål er designet med den enormt smarte funktion, at den har en indbygget form for underskål. Denne lille rande vil kunne fange dryppende vand, krummer fra foderet eller endda din hunds savl. På den måde havner vandet eller krummerne i den lille rande omkring skålen i stedet for på dit gulv.

Undgå myrer i maden, når du fodrer din hund udendørs

Hvis du fra tid til anden fordrer din hund udendørs, så kan den lille rande omkring skålen også fungere som en slags voldgrav, som holder myrer og andre kravlene insekter ude af din hunds foder. Alt det, som du behøver at gøre, er blot at fylde vand i randen omkring skålen, hvormed myrernes vej op til foderet bliver afskåret.

Skålen er enormt praktisk og nem at holde ren. Den kan nemlig sagtens tåle at komme i opvaskemaskinen, så du slipper for at skulle vaske den op i hånden. Derudover kan skålen indeholde op til 735 ml, og den er udstyret med en non-slip bund, så den ikke glider henover gulvet, når din hund spiser af den.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram