Du er her: Forsiden Katteskåle Trendy Dinner Dobbelt Luxurious
Trendy Dinner Dobbelt Luxurious

Trendy Dinner Dobbelt Luxurious

69,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Foder- og vandskål
2 x 350 ml
2 x Ø: 10 cm (indvendigt mål på hver skål
2 x H: 6 cm
Hæld vand i renden og undgå smådyr i skålene

Beskrivelse

Dobbelt skåle i sort og guld

Når man adopterer en ny kat, så er noget af det første, som man køber katteskåle. Katteskålene er vigtige for, at din kat kan få det mad og vand, som den skal bruge. Der findes mange forskellige katteskåle, og de varierer meget i deres design. Hos os kan du finde et stort udvalg af forskellige skåle, så du kan finde noget, som passer ind i dit hjem.

Stilrene skåle til det moderne hjem

Det er ikke alle mad- og vandskåle, som er lige flotte. Hvis du går meget op i det æstetiske, så kan det være svært at finde nogle, som er flotte nok til dit stilrene hjem. Disse katteskåle kommer i et luksuriøst design. Selve skålen er sort med flotte gulddetaljer. Med skålene kommer der også en bakke, som passer i både form og størrelsen. Bakken er god til at fange det vand eller mad, som din kat taber. På den måde er du sikker på, at dit gulv ikke bliver beskidt eller beskadiget.

Når skålen er begyndt at blive en smule beskidt, så kan du bare komme den i opvaskemaskinen. Dette sæt kommer med 2 skåle, som kan indeholde 350 mL.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram