Du er her: Forsiden Opti Life hundefoder i høj kvalitet

Opti Life hundefoder i høj kvalitet

Menneskets bedste ven fortjener hundefoder af høj kvalitet, og derfor har vi valgt at udbyde produkter fra Opti Life serien. Her får du et super godt produkt til din hund, hvor du kan vælge mellem flere varianter fra Opti Life serien. Hvad end det er til en hvalp, større hunde, hunde med sensitiv hud eller aktive hunde, så kan du finde produkter af høj kvalitet her. Alle varianter indeholder desuden ikke gluten, hvilket gør dem ideelle til den allergiske hund.

 

Hundefoder med fokus på gode næringsstoffer

I dag skelnes der ofte mellem rigtig mange forskellige varianter af hundefoder, og kvaliteten varierer meget fra producent til producent. Tilmed også fra mærke til mærke. Vi ønsker det bedste for din hund, og derfor har vi valgt at forhandle produkter fra Opti Life serien. Her bliver der arbejdet med fokus på enkle og naturlige ingredienser, så din hund kan få de gode næringsstoffer i dens kost.

Producenten bag Opti Life serien hedder Versele Laga, og er en international producent, der har stor fokus på foder af høj kvalitet. Netop dette afspejler sig også i Opti Life serien, hvor bl.a. mindst 70% af proteinet i hundefoderet er animalsk.

Her skelnes der mellem enten laks eller kylling - Alt afhængigt af hvilket produkt du vælger til din hund. Netop disse kilder af protein er nemme at fordøje, og er gode basiskilder til protein i en sund kost. Protein har nemlig en påvirkning af din hunds fysik og vækst. Derfor er det en god idé at prioritere gode proteinkilder til din hund, så den får optimale vilkår for vækst.

Fokus på god fordøjelse

Det at producere hundefoder af høj kvalitet er ikke en nem proces, og dertil kan det være svært at vælge ingredienserne i hundefoderet. Opti Life serien har udover et mere rent og simpelt udtryk også valgt at fokusere på en nemmere fordøjelse af foderet. Alle typer af hundefoder i Opti Life serien er baseret på ris, da ris af høj kvalitet som ingrediens i hundefoder - kan være medvirkende til en bedre fordøjelse af foderet.

Vælger du at købe produkter med kylling og ris fra Opti Life serien, så indeholder denne tilmed også kun animalsk protein fra kylling og æg, som ligeså kan være medvirkende til en god fordøjelse. Dertil er den også super nærende.

Glutenfrit hundefoder

I dag er der stor fokus på diverse allergier, og faktisk kan hunde også være overfølsomme overfor diverse produkter. Heriblandt gluten, som mange mennesker også er overfølsomme overfor. Netop dette bør hundeejere være opmærksomme på, da det ikke er unormalt for hunde at være overfølsomme overfor gluten. I dag kan der købes mange forskellige typer af foder, og hvis netop din hund er allergisk overfor gluten, så bør du kigge nøje efter på det hundefoder du køber. Hele Opti Life serien er glutenfri, hvilket gør den ideel til dig, som har en hund med glutenallergi. Kornet i produkterne er ikke glutenholdige, hvilket gør dem oplagte til en glutenfri kost.

Sund og nærende kost til en glad hund

Hos Canem kender vi til det unikke bånd, som du får til din hund. Kærligheden er stor mellem jer, og i ønsker det bedste for hinanden. En sund livsstil kan være medvirkende til forøget overskud i hverdagen, og gøre dig gladere.

 Derfor ønsker vi at være med til at skabe en sund livsstil for din hund, så din hund kan få et godt og dejligt liv. Der er nemlig ikke noget der varmer hjertet mere hos hundeejere end en glad og sund hund.

Har du spørgsmål til Opti Life serien eller produkterne i serien, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig.