Du er her: Forsiden Nyheder - de nyeste produkter til hund og kat

Nyheder - de nyeste produkter til hund og kat

Hos os er vi hele tiden på opdagelse efter nye kvalitetsprodukter, der kan glæde både dig og dit kæledyr. Vores sortiment udvides i takt med, at vi finder nye brands og udstyr, som kan fremme trivslen, komforten eller sikkerheden omkring din hund eller kat.

 

Rødspætter til hunde

Rødspætter

Tørrede Rødspætter - 200g Fisk er en...

65,00 DKK

6 ...

Køb kvalitetsudstyr- og tilbehør hos os

Når vi udvider vores sortiment af tilbehør og udstyr, kan du være sikker på, at hvert et produkt er blevet nøje udvalg. Vi gå op i at tilbyde vores kunder og deres kæledyr maksimal værdi, når det kommer til at købe nyt udstyr.

Vi lægger vægt på alsidighed og funktionalitet, når vi finder nye brands og varer. Med den store opmærksomhed på at kæledyr er forskellige og har forskellige behov, kan du med sikkerhed finde de hygiejneprodukter, halsbånd eller foderudstyr, som matcher dit kæledyrs behov.

Vores produktudvalg forandrer sig hele tiden i talt med, at nyt udstyr og tilbehør kommer til.

Har du allerede et favoritbrand, kan du finde det i vores webshop og tage udgangspunkt i dette, når der skal købes ekstra tilbehør eller udstyr til din firbenede ven.

Vælg produkter fra de største brands på markedet

Hos os køber vi varer hos de førende producenter af udstyr til både hunde og katte. Det betyder, at du blandt andet kan vælge legetøj fra KONG og BeOneBreed, og at du kan købe udstyr til træning og gåture fra HUNTER.

Vores nyheder dækker over en lang række forskellige produkter. Det er alt fra hygiejneprodukter over godbidder til legetøj og senge samt fodertilbehør.

Alle vores produkter er udførligt beskrevet, så du kan vælge den rette model og produktudgave. Dette er særlig vigtigt, når det kommer til at købe personligt udstyr til din hund eller kat. Sikkerhedsveste, halsbånd samt kosttilskud skal købes i den udgave, som svarer til størrelsen eller alderen på din hund eller kat.

Vi kender alt til de behov, du har som kæledyrsejer. Vi ved, at der er brug for særlige shampooer til langhårede hunde, og vi ved, at der er brug for halsbånd med ekstra bredde og længde til de største hunderacer.

Vi tilgodeser ethvert behov med vores produkter

Uanset hvilken race din hund eller kat er, og hvilken størrelsen den har, kan du give den de rette produkter, når du handler hos os.

Du behøver ikke selv være bekendt med, hvilken type kosttilskud du skal vælge i forhold til dit kæledyrs størrelse. Når du gør brug af vores produktbeskrivelser eller størrelsesguider, får du den hjælp, du har brug for til at udvælge de helt rette udgaver.

Vores skarpe priser er gennemført på hele sortimentet – og du finder dem også på nyhederne.

Dette gør muligt for enhver kæledyrsejer at kunne forkæle boligens firbenede medlem med nyt legetøj, der kan bringe aktivitet og trivsel.   

Nyheder der er udvalgt med respekt for dig og dit kæledyr

Det er ikke kun dit kæledyr, som skal have glæde af nye produkter. Som boligejer skal du også kunne vælge udstyr til dit kæledyr, som matcher stilen i dit hjem.

I vores stor udvalg af tekstiler (herunder senge, tæpper, hynder og puder) finder du elegante og smarte produkter, som er skabt af de mest slidstærke og bløde materialer på markedet.

Du kan vælge det look, som passer til indretningen i dit hjem og samtidig få glæde af den lange holdbarhed.

Når du vælger kvalitetsprodukter, er du fri for at købe nyt udstyr til din hund eller kat hver sæson.

Vores produkter er skabt til at give dit kæledyr den største komfort og sikkerhed, samtidig med at du får mest værdi for pengene.