Du er her: Forsiden Hundeseler Hunter Norsk Sele Racing, Petrol/Sort
Racing Hundesele

Hunter Norsk Sele Racing, Petrol/Sort

Fra 299,00 DKK

Vi sender denne vare på mandagL: Udsolgt
XL: Kun 1 tilbage - Justerbar mavestrop: 72 - 90 cm - Selebredde på 3,8 cm
XXL: Udsolgt

Lavet i slidstærkt nylon og med reflekser

Beskrivelse

Norsk Racing hundesele fra Hunter (petrol/sort)

Norsk Racing fra Hunter i farven petrol/sort.

Størrelse Large, X-Large og XX-Large

Large:       Justerbar mavestrop i længden 62 - 75 cm       Selebredde på 2,5 cm
X-Large:    Justerbar mavestrop i længden 72 - 90 cm       Selebredde på 3,8 cm
XX-Large:  Justerbar mavestrop i længden 82 - 105 cm     Selebredde på 3,8 cm

Racing hundeselen er ideel til den aktive hund. Der er refleks på brystet som gør hunden nemmere at se på den mørke årstid. Selen holder til vind og vejr og er nem at rengøre med en klud.

Hundeselen er af robust og slidstærkt nylon og med fleece på hals, bryst og skulder stykkerne, som giver bedre beskyttelse for pelsen og slid.

Når man har en hund, som elsker at være aktiv, så er det altid en god ide at have det rette udstyr. Uanset om man bor inde i byen eller ude på landet, så er det altid en god ide at have en sele på sin hund, sådan at man hurtigt kan få fat på den, hvis man skulle for brug for dette. Dette gælder uanset, om man lufter sin hund i snor eller ej.

Denne fine Hunter Norsk Racing sele er den perfekte løsning, hvis du står og mangler en sele til din hund. Selen kommer i en fin petroleums farve, og den kan fås i tre forskellige størrelser; L, XL og XXL, hvormed den altså er lavet til de større hunderacer.

Find flere justerbare seler til din hund her.

Skån din hunds nakke og hals 

Mange hundeejere køber ofte et halsbånd til deres hund, hvilket naturligvis er en god ting, så hunden altid har det lovpligtige hundetegn på sig. Det er dog en dårligere ide at fastsætte hundesnoren i halsbåndet, når man lufter sin hund.

Dette skyldes, at halsbåndet netop kun er monteret rundt om hundens hals, hvormed ryk i snoren kan skade eller genere hunden. Hvis man derimod bruger en sele, så fordeles rykket også på hundens skuldre og bryst, hvormed man nedsætter risikoen for nakkeskader gevaldigt.

Derudover har denne sele fleecestof på nakke-, skuldre- og bryststykket, hvilket er med til at skåne hundens pels, såvel som at det gør selen behagelig at have på.

Bliv set i mørket

Hunter Norsk Racing selens petroleums farve gør den let at spotte om dagen, men derudover er selen også udstyret med reflekser på det stykke, som sidder over hundens bryst. På den måde gør selen din hund nemmere at spotte for bilister og andre trafikanter, hvis I er ude at gå en aftentur i mørket.

Selen er lavet af nylon, hvilket gør den slidstærk og nem at rengøre med en fugtig klud. Der er dermed til mange timers gåture i denne sele, førend at den bliver slidt op. Så hvis du og din hund elsker at være aktive, så er denne Hunter Norsk Racing sele et rigtig godt valg.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram