Du er her: Forsiden Aktivitetslegetøj fra Nina Ottosson til hunde og katte

Aktivitetslegetøj fra Nina Ottosson til hunde og katte

Nina Ottosson laver primært aktivitetslegetøj til både hunde og katte, og det er et af de mest kendte mærker indenfor området. Dette skyldes, at alle Nina Ottosson produkter er flot udført og kan holde til meget leg. De fås i forskellige materialer og forskellige sværhedsgrader alt efter, hvor øvet dit kæledyr er. Det er derfor altid muligt at finde et aktivitetslegetøj, som din hund eller kat vil få meget glæde af.

 

Om Nina Ottosson

Det svenske mærke har til formål at skabe legetøj til hunde og katte, som kan aktivere dem både fysisk og mentalt. De bestræber sig på at fremstille aktivitetslegetøj i høj kvalitet som kan hjælpe til at forebygge adfærdsproblemer, overvægt og kedsomhed hos dit kæledyr.  Derudover vil et aktivitetsspil eller legetøj hjælpe til at styrke dit bånd til din hund eller kat.

Nina Ottosson har derfor på sinde at hjælpe både hunde og katteejere ved legetøj til en bedre og mere stimulerende tilværelse. Nina Ottosson fremstiller legetøj i både træ og plast. Trælegetøjets blokke er af miljøvenligt birketræ og plastiklegetøjet er lavet af ugiftigt plasktik i flotte farver. Aktivitetslegetøjet i både træ og plast er holdbart, stabilt og fremstillet til at kunne klare hundes energiske lege med det. 

Derfor skal du aktivere din hund mentalt

Ligesom mennesker har hunde også brug for både fysiske og mentale aktiviteter. Det er vigtigt at der er en balance mellem aktivitet og inaktivitet for din hund. Gåture er gode aktiviteter, men de har brug for mental stimulation. Hvis hunde ikke bliver aktiveret og stimuleret tilstrækkeligt, kan de finde på at bide i ting, du ikke ønsker, eller blive dovne.

Det kan være svært at finde den nødvendige tid til lange gå ture og leg i haven, endnu sværere, hvis vejret er dårligt. Det er dog vigtigt for deres helbred, og derfor er Nina Ottossons produkter både smarte og populære. Disse hjælper til mentale stimuli og aktiviteter som kan gøres indendørs, og som ikke kræver meget af dig som ejer.

Sådan fungerer Nina Ottosson aktivitetslegetøjet

Legetøjet er til at få hunden eller andet kæledyr til at arbejde med problemløsning på forskellige måde. Helt konkret skal kæledyret finde gemte godbidder i legetøjet ved for eksempel at løfte brikker, dreje skriver, skubbe brikker til siden eller putte figurer indeni noget.

På den måde bliver dyret nemt aktiveret på sjov måde og legen kan skabe et større bånd mellem kæledyr og ejer. Nina Ottossons legetøj laves i forskellige sværhedsgrader og ved mange af dem kan du øge sværhedsgraden hen ad vejen. Du skal vælge en sværhedsgrad der matcher dit kæledyr. Det kommer an på hundens alder, motivation, temperament, intelligens og træning.

Aktiviteter til hunden fra hvalp til senior

Du kan benytte dig at Nina Ottosson aktivitetslegetøjet til en hvalp fra 10 uger gammel. Her er det vigtigt at starte med et nemt og simpelt spil, og kun benytte det i kort tid ad gangen. På denne måde lærer de det og andre kommandoer hurtigt. Aktivitetslegetøjet er godt til ældre hunde, som ikke kan være ligeså fysisk aktiv som tidligere. Det skaber en god aktivitet for hundene som ikke belaster deres krop, men samtidig stimulerer dem.

Nina Ottosson aktivitetslegetøj til katte

Nina Ottosson producerer også aktivitetslegetøj til katte. Disse har også til formål at aktivere din kat og stimulere den mentalt. Dette gøres ved at gemme din kats yndlingsgodbidder i legetøjet. Din kat kan bruge legetøj, hvor den skal vælte det, flytte på brikker eller dreje skiver, for at få fat i godbidden. Selvom katte er intelligente, er det en fordel at starte simpelt og derefter øge sværhedsgrad, så det forbliver sjovt.