Du er her: Forsiden Kattelegetøj Mus med Katteurt 3 stk
Kattelegetøj - Mus med katteurt

Mus med Katteurt 3 stk

35,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


3 stofmus med katteurt
Sjove drille fjer
6 cm lange
Leveres i assorterede farver

Beskrivelse

Farverige mus med katteurt

Når det bedste legetøj til din kat skal købes, skal du vælge produkter, som både er fremstillet i bedste kvalitet, og som er lavet til at stimulere flere sanser hos dit kæledyr.

Hos Canem.dk finder du det bedste og nyeste aktivitetslegetøj til katte i alle aldre og størrelser. Vores produkter udvælges nøje, så du får mest værdi for pengene, og din kat får det bedste legetøj til at underholde sig med.

Kattelegetøj der er skabt til underholdning

Der er garanti for underholdende stunder, når din kat sætter klørene i de 3 farverige mus med fjerhaler. Musene indeholder katteurt, som afgiver en særlig duft, din kat vil reagere på.

Stofmusene er fremstillet i slidstærke materialer, så de holder til både krads og bid. De pjuskede fjerhaler kan udfordre din kat, som kan jagte musene indenfor eller udendørs.

Stofmus er nogle af de mest populære produkter til aktivering af katte. Det er en type legetøj, som dit kæledyr kan underholde sig med alene, eller du kan deltage i legen og være med til at give din kat ekstra udfordringer.

Musene kan gemmes eller jagtes, og der er garanti for masser af sjove oplevelser, når din kat forsøger at få fat på de farvestrålende mus med knurhår.

Skab ekstra motion hos din kat med legetøj med katteurt

Har du en serniorkat, der foretrækker at hvile sig det meste af dagen, eller er din voksne kat blevet lidt for inaktiv? I denne forbindelse er det perfekt at vælge legetøj, der indeholder katteurt. Denne duft vil helt naturligt fange din kats opmærksomhed og gøre den legesyg.

Det er en effektiv måde at aktivere dit kæledyr på, som med sikkerhed vil få flere timer til at få med at jagte og fange musene.

Hos Canem.dk vil vi gøre det nemt for dig som kæledyrsejer at give din firbenede ven den bedste trivsel. Dette afspejles med vores konkurrencedygtige priser, som du finder på hele sortimentet.

Dermed kan du nemt vælge forskelligt legetøj eller udskifte det gamle i takt med, at det bliver slidt.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: