Du er her: Forsiden Kurgo

Kurgo

Rejs sikkert med din hund med rejseudstyr fra Kurgo

Kurgo er en amerikansk producent af udstyr til hunde, med et stærkt fokus på sikker transport og rejse for dig og din hund. Det hele startede med to brødre, der som børn og unge udforskede skovene i Vermont sammen med deres hund, Zelda. Zelda havde for vane at springe om på forsædet af bilen mens de kørte, og brødrene byggede derfor deres første barriere til bagsædet hjemme i garagen. Det var startskuddet til det, der i dag er blevet en succesfuld produktion af sikkerhedsudstyr og rejseudstyr i topkvalitet som også bliver crash testet til dig og din hund.

 

Til hunden i bilen

Det er i Danmark lovpligtigt, at dine hund skal være i bur eller sele, eller på anden måde ude af stand til at nå førersædet, når du kører med den i bilen. Fra Kurgo finder du naturligvis en lang række løsninger til bilen, så i sammen kan rejse sikkert og forsvarligt.

Den oplagte løsning er transportburet eller hundesædet, som er en lille kurv hunden sidder fastspændt i på sædet. En anden løsning er hundeselen, der klikkes forsvarligt fast, præcis ligesom vores. Har du en stationcar, eller et godt dækken på bagsædet, kan du også spærre det hele af, med en barriere til forenden af bilen.

Til rejsetasken

Præcis ligesom der findes alle mulige smarte rejse- eller campingversioner af vores ting, findes der fra Kurgo også smarte versioner af hundens udstyr. Deres findes sammenfoldelige mad og drikkeskåle, vandflasker designet til din hund, rejsevenlige tasker og kurve og meget, meget mere. Hunden skal også passes og plejes på rejsen, og det kan være nødvendigt at medbringe en hunde-førstehjælpskasse, så din hund også hurtigt kan få hjælp i en nødssituation.

Til den aktive hund

Kurgo producerer både halsbånd, liner og seler i høj kvalitet. Navnligt findes der både seler til almindelig, dagligdags brug og seler til den aktive hund, der skal med dig på tur. Selerne er af kraftigt, robust materiale, og designet til at give din hund mest mulig frihed for bevægelse, så i sammen kan tage på de mest udfordrende ture i den vilde natur.

Skal i ud i regn, sne eller kulde, kan din hund få brug for et regnslag eller dækken, specielt hvis du har en lille hund eller en hund af en race uden underuld til at holde den varm. Kurgo leverer selvfølgelig også løsninger til dig, der trodser vejret eller vinterens kulde og sne.

Tag din hund med dig

Hunden er i sandhed menneskets bedste ven, og din hund ønsker intet andet end at være ved din side hele dagen. Tag din hund med dig så ofte du kan, og tag sammen på eventyr i byen, i skoven eller ved vandet, så både du og din hund får en masse spændende indtryk. Det er ikke kun sundt for jer begge, men knytter også stærke bånd mellem jer. I lærer at læse hinandens kropssprog og nyde hinandens selskab, hvorend i går hen.

For Kurgo handler alt netop om det stærke bånd mellem hund og ejer, og der produceres løbende nye produkter, der hjælper dig på vej, og sikrer at du kan give alt det bedste til dine firbenede venner. Med produkter fra Kurgo, kan du være sikker på at du er i gode hænder.

Produkterne er testet af aktive hunde og deres ejere rundt omkring i verden, og Kurgo er blevet kendt for at skabe gode, holdbare produkter med livslang garanti. Deres produkter er alle nemme at bruge, så du ikke skal kæmpe med udstyret midt ude i ingenting. Sikkerheden står dog altid øverst på listen, så du kan føle dig 100% tryg ved at rejse med din hund!