Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Huggz Hedgehog
Huggz Hedgehog, tøjdyr til hunde
Huggz Hedgehog hundelegetøj
Huggz Hedgehog bamsen og hund

KONG Huggz Hedgehog

69,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Nuttet og robust bamse med kraftig piv funktion
Str. Small

Beskrivelse

KONG Huggz Hedgehog str. small

Leder du efter det rigtige legetøj til din aktive hund? Så er denne slidstærke bamse det rigtige valg. KONG Huggz Hedgehog er et sjovt og blødt stykke legetøj som ligner en helt almindelig krammebamse. Denne variant er i størrelse Small, så hvis du har en mindre hund er denne bamse den helt rigtige. Vi tilbyder her et stykke hundelegetøj med et sjovt og sødt design, bamsen fra KONG byder på:

  • Forstærket indvendig konstruktion
  • Ekstra kraftig piveenhed
  • Sjovt design

Denne bamse er lavet til de mindre hunderacer som er lidt for små til at kunne lege med legetøj i større størrelser. Bamsen fås hér udformet som et sødt pindsvin, og den er lavet i topkvalitet for at give din hund timevis af leg. Som du ved, kan hunde ødelægge almindelige bamser utroligt hurtigt, og KONG imødekommer dette normale problem ved at tilbyde en bamse lavet bestemt til hunde.

KONG laver produkter i topkvalitet til dine kæledyr, se vores store sortiment på https://canem.dk/hundelegetoej.  Grunden til at dette tøjdyr kan tåle så meget leg og slid, er at den er forstærket indvendigt. Den stærke konstruktion gør at bamsen nemt kan bruges til at lege alle hundens yndlingslege.

KONG Huggz Hedgehog er udstyret med en meget kraftig piveenhed som laver lyd når den trykkes på. Bamsen laver pivelyden selv efter hunden giver slip. Dette produkt kombinerer et sjovt og sødt design med en yderst robust konstruktion, og den høje kvalitet garanterer mange timers sjov leg.

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram