Single Cube KATT3
Katt3 Single Cube

BOB Katt3 Single Cube

315,00 DKK

Design dit eget legeland for din kat med kubes fra katt3

Beskrivelse

BOB Katt3 Single Cube

BOB Katt3 har gjort sig bemærket hos katteejere verden over med deres klassiske og stilrene design af legetøj og huse til katte. Med de skønne kuber fra BOB Katt3 kan du skabe den perfekte kombination af hjem og legeplads for din kat. Det er gennemført design med mulighed for at udbygge, ombygge og designe præcis det du ønsker for din kat. Single Kube er det perfekte valg, hvis du ønsker at udbygge din kats Katt3 verden.

 

Ombyg og udbyg

Hvis du ønsker at skabe de bedst mulige muligheder for at din kat kan trives og få den aktivering den har brug for i løbet af dagen, så er BOB Katt3 og deres Kubes et rigtig godt valg. Du får ikke bare muligheden for at ombygge og skabe nye muligheder med de kubes du har, du får også muligheden for at udbygge og tilføje nye kubes løbende.

 

Kube design

Det ekstra du får med BOB Katt3s Single kube er design. Det helt enkelte og stilrene design gør, at den passer ind i de fleste hjem uden at virke overvældende eller forstyrrende i indretningen.

Det er helt klassiske, hvide og kubiske kasser med forskellige former for aktiviteter og legetøj, der kan holde din kat underholdt i mange timer.

Det er både lækkert og funktionelt.

Vælg en single kube fra BeOneBreed, hvis du ønsker det bedste for din kat, men ikke vil gå på kompromis med din indretning  • Fragt fra kr. 39,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook