KATT3 plade sisal

BOB Katt3 Plade med Sisalkrads

75,00 DKK

Tilbehør til Katt3 kuberne

Beskrivelse

 

BOB Katt3 plade med sisalkrads, smukt kradsebræt til din kat

Praktisk tilbehør til din BOB Katt3 single kube, som din kat vil elske at hvæsse kløer på. Sæt det på siden af huset, og dit kattehus er markant optimeret.

Et uundværligt tilbehør til BOB Katt3

En kat må have et kradsebræt. Det er nødvendigt for den at kunne hvæsse sine kløer flere gange dagligt, og har den ikke et kradsebræt at gøre det på, vil det have ret kedelige konsekvenser for dine møbler, dørkarme eller lignende.

Dette er især et vilkår, hvis din kat ikke har mulighed for at komme udenfor.

Derfor er dette kvadratiske tilbehør til kattehuset både kønt og helt nødvendigt både for katten og for dit hjem.

Plade med kradsebræt

Kradsebrættet er produceret som en træplade, hvorpå der er monteret et stykke sisal, hvilket er det bedst egnede materiale til formålet. Det kan holde til at blive kradset i flere gange dagligt og stadig holde sig pænt og anvendeligt i meget lang tid.

Sisalen er fastgjort med et mørkt kraftigt stykke stof, der kanter sisalen pænt ind og holder godt på alle enderne, der jo skal kunne holde til at blive trukket kraftigt i mange gange.

Pladen er konstrueret sådan, at den passer perfekt på en af siderne i det kubistiske kattehus. Dermed har katten altid sit kradsebræt lige i nærheden, når den føler trang til at bruge det.

Kradsebrættet måler lidt mindre end selve kassens side, som måler 39 cm x 39 cm, således at siden danner en hvid ramme omkring kradsebrættet.

Andet tilbehør til BOB Katt3

Det er også muligt at få andet smart tilbehør til dette kattehus, som kan sættes sammen, som du har lyst. Du kan også skifte nogle af delene ud og dermed give din kat nogle gode udfordringer og variationer i udfoldelsesmulighederne.

Det er vigtigt for en kat at have sit eget lille sted, og det er også vigtigt for den at have nogle muligheder for underholdning.

Køb dit BeOneBreed Katt3 tilbehør her.  • Fragt fra kr. 39,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook