Katt3 hynde trælook
Hynde Katt3

BOB Katt3 Hynde Trælook

115,00 DKK

Hynde af memory foam til Katt3 kubes

Beskrivelse

BOB Katt3 hynde i trælook er pyntelig og praktisk

Vil du gøre noget godt for din kat, kan du give den sin egen seng. BOB Katt3 hynde i trælook, som passer til Katt3 kasserne, er et godt bud. 

 

Katten har brug for søvn – giv den en seng

Katte sover meget i løbet af dagen. Så meget, at de tilbringer flere af døgnets timer sovende end vågne. Søvn er kattens måde at lade op på til nattens jagt. At få sin søvn er vigtigt for dens velvære og sundhed.

Du kan give din kat fred og ro ved hjælp af BOB Katt3 hynden. Du kan skabe et velkendt, trygt og rart hvilested til din kat ved at installere hynden i eller ovenpå Katt3 kubes. Hynden kan nemt fastgøres på toppen af en kube så den ikke falder ned, med allerede monteret velcro på hyndens bagside. Hyndens skummateriale vil behage din kat, den vil elske at sove på den dejlige memory foam.

 

En moderne hynde, der pynter i hjemmet

Udseendet på BOB Katt3 hynden med trælook er oppe i tiden. Det naturlige mønster og den neddæmpede grå farve passer ind i enhver boligindretning. Miks den for eksempel med andre naturmaterialer i hjemmet for at skabe en hyggelig og rolig atmosfære omkring dig. Hynden kan vaskes i vaskemaskinen.

 

Køb din BeOneBreed Katt3 hynde her  • Fragt kr. 49,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook