Katt3 dekorationsplade valnød

BOB Katt3 Dekorationsplade 2 stk Valnød

79,00 DKK

2 stk. valnød dekorations plader til Katt3 kuber

Beskrivelse

BOB Katt3 Dekorationsplader i valnød

BOB Katt3 er efterhånden et rigtig velkendt koncept inden for smukt og funktionelt design, udformet både til kat og den bevidste katteejer. Nu kan du også få disse smukke dekorationsplader i valnød til at dekorere dine Katt3 kuber, så kuberne kan blive endnu lækrere at se på.

Flotte, multifunktionelle kuber til din kat

BOB Katt3 kuber er et smart koncept med mange muligheder og funktioner. Kuberne fås i hvid og kan nemt samles og bygges sammen med flere kuber, så din kat får en stor legeplads inde i hjemmet. Du kender jo nok godt til, hvor meget katte elsker at gemme sig og bevæge sig i højderne. Det er lige præcis det, som en samling af Katt3 kuber giver katten mulighed for.

Du bestemmer selv, hvor mange kuber du/din kat har brug for. Derudover er det muligt at få en memory foam pude med, som katten kan ligge på. Og der kan monteres legetøj på kuberne samt en side, hvor katten kan kradse og hvæsse klør. Ved hjælp af Katt3 kuberne får katten sit eget lille hjem, hvor den kan boltre sig. Og med Dekorationspladerne i Valnød kan det blive et smukt hjem.

Det stilrene valg

BOB Katt3 kuberne er klart det stilrene valg til den designbevidste katteejer. Kuberne er udformet meget nydeligt, og det vil derfor klæde de fleste kattehjem fremfor andre produkter, som primært har fokus på funktionalitet. Her er der fokus på begge dele. De hvide kuber er elegante at se på, og med Dekorationspladerne i Valnød får du altså mulighed for at sætte dit præg på kattehuset.

Kuberne er desuden rigtig nemme at gøre rent, og hvis din kat elsker at lege i kuberne, så er det selvfølgelig også dér, at der er mest kattehår - så du begrænser mængden af kattehår alle mulige andre steder i hjemmet. Det er to fluer med et smæk og en rigtig glad kat.

Så giv din kat disse helt nye muligheder for at lege og føle sig hjemme, samtidig med at du får et flot designet hjem til katten med flotte valnødde dekorationsplader i dit eget stilfulde hjem  • Fragt fra kr. 39,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook