KATT3 Crinkle ball

BOB Katt3 Crinkle Ball Legetøj

24,00 DKK

Ikke på lager. 

Legetøj som kan fastgøres i toppen af en katt3 kube

Beskrivelse

BOB Katt3 Crinkle Ball Legetøj

Leger din kat med Katt3 cubes? Dette lille ekstra stykke tilbehør er den perfekte prik over i’et for katten, der elsker at lege. Den lille knitrende sølvkugle kan fastgøres i toppen af en Katt3 cube, som ekstra og billigt tilbehør, der gør din kat nysgerrig igen.

Forkæl din kat

Som en lækker lille detalje på din kats Katt3 cubes kommer BOB Katt3 Crinkle Ball Legetøj. Det er en lille nem tilføjelse, der dog vil føre til utallige timer med sjov for din bløde ven.

Fordele ved BOB Katt3 Crinkle Ball Legetøj

- Perfekt til at fastgøre på Katt3 cubes.

- Katte responderer utroligt godt på den skinnende sølvfarve og det knitrende materiale.

- I forhold til meget andet legetøj til din kat, er dette utroligt billigt.

Din kat vil være dig taknemmelig for at have givet den så skønt et legetøj. Som bekendt elsker katte de knitrende, skinnende kvaliteter. Dette lille stykke legetøj er derfor kompakt lykke for en kat.

Selvom katten er et domesticeret husdyr i dag, er mange af dens instinkter stadig i høj grad intakte. Det kan enhver katteejer vel skrive under på. Derfor minder BOB Katt3 Crinkle Ball Legetøj en lille smule om en mus, i sin farve og lille størrelse. Dette garanterer også at fange kattens interesse.

Gør legetøjet spændende igen

Når hjørnet i stuen med legetøj til katten har set ens ud i lang tid, sker det normalt, at katten mister interessen for det. Selv med de skønne Katt3 cubes. Derfor findes der tilbehør som Crinkle Ball. Uden stort besvær eller greb i pengepungen kan hele kattens legehjørne blive genopdaget. En lille detalje kan nemlig gøre hele forskellen for katten.

Det kan også være sjovt at have flere crinkle balls, så katten kan springe rundt imellem dem. Således er der rig mulighed for leg og sjov med de små sølvkugler.

Forkæl din kat og giv den noget tilbehør til sin Katt3 cube. Det vil ende med at gøre både kat og ejer gladere.  • Fragt kr. 49,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook