KATT3 - Bridge
KATT3 - Bro
Katt3 - Bro

BOB Katt3 Bro

110,00 DKK

Ikke på lager. 

Hængebro til at forbinde Katt3 kuber,
et lækkert sted for din kat at sove.

Beskrivelse

Alle de positive sider af BOB Katt3 Bro

Det er vigtigt at du holder din kat beskæftiget og dens hjerne samt krop stimuleret. Derfor er det sundt for katten med en smule fysiske variationer i dens dagligdag. Det kan du sørge for med BOB Katt3 Bro. Den øgede stimulering af din kat er især praktisk, hvis det er en indekat. De har nemlig brug for mere stimulering end udekatte, der også bliver stimuleret i naturen, når de er ude og jage, lege eller gå.

Med denne bro sørger du for, at din kat bliver udfordret samtidig med, at den har et løftet og komfortabel soveplads. Kattens søvn er vigtig. Hvis ikke din kat sover ordentligt, risikerer du, at den bliver aggressiv eller dårlig. Derudover er designet af broens stof moderigtigt og simpelt og passer dermed ind i ethvert hjem.

Fordele ved broen

Ved købet af broen sørger du, som nævnt, for, at din kat bliver bedre stimuleret og har en komfortabel soveplads. Men der er flere praktiske fordele.

·        Broen kan forbindes mellem to Katt3 kuber. På denne måde kører du samme stil i alt dit katte-udstyr. Det bidrager selvfølgelig til flot udseende.

·        Udover at printet er moderigtigt og med neutrale farver, der passer til din indretning, tilføjer denne bro også en smule stil til Katt3-udstyret. Ved købet af denne er Katt3-udstyret ikke ligeså enkelt, men en smule mere stilet at se på.

Praktiske informationer

Mange kunder vælger at købe Katt3 cloud puden med. På denne måde sikrer man sig, at stilen virker fuldført, og at alt dit katte-udstyr passer sammen.

Farven kaldes for ”Gray timber”, hvilket også er farven på puden nævnt ovenfor.

Målene på broen er 58cm x 30cm x 2,5 cm. Broen er altså tynd, men den er dog samtidig både holdbar og stærk.

Dette er den sikre forkælelsesgave til din kat.  • Fragt kr. 49,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook