Katt3 antiskrid måtte

BOB Katt3 Antiskrid Måtte - 3 stk

79,00 DKK

3 stk skrid måtter til Katt3 kubes

Beskrivelse

BOB Katt3 Antiskrid Måtte  

Selvom katten eftersigende har ni liv, så er det stadigvæk vigtigt at sørge for, at din kat har sikre forhold inden for hjemmets fire vægge. Har du valgt at investere i de sjove KATT3 kuber, som både fungerer som et lille hus og legetøj på en og samme gang, så kan du sikre din kat mod fald og dit hjem mod skader ved at købe BOB Katt3 antiskrid måtte som tilbehør til kuberne.


En sikkert og stabilt underlag for din kat

Selvom rygtet går på, at katten altid lander på benene, så er det ikke altid tilfældet, og vild leg kan derfor nogle gange ende galt. Med de skridsikre måtter fra BOB Katt3, som kommer i 3 stk., behøver du dog ikke bekymre dig om det. Måtterne sørger for et stabilt og fast underlag til din kat, så den kan hoppe og lege lige så tosset den vil.

 

Derudover er måtterne lavet i et materiale som føles behageligt for kattenes poter, uanset hvor følsomme din kats poter må være. Og derfor har din kat også mulighed for at ligge på toppen af kuben uden at blive generet af materialet.

 

Frygt ej for husskader med skridsikre måtter

 

Udover at sikre din kat mod fald, så gør de skridsikre måtter også, at kuben står sikkert og fast på det sted, du stiller den. Din kat har altså ikke mulighed for at skubbe kuben hen over gulvet med eventuelle husskader til følge. Du kan dermed trygt have kuben stående i stuen, uden du skal frygte for dine fine vaser eller potteplanter.

 

BeOneBreed Katt3 kuberne med skridsikre måtter fungerer dermed både som et trygt kattehus og legetøj for din kat. Og du skal hverken bekymre dig om fald, skader, ødelæggelse og hvad kattes vilde lege ellers medfører.  • Fragt kr. 49,-
  • Fri fragt over kr. 599,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook