Du er her: Forsiden Træningsudstyr Karlie Hundefløjte Trille-Tone
Hundefløjte
Karlie Hundefløjte Trille-Tone

Karlie Hundefløjte Trille-Tone

65,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Hundefløjte lavet af bøffelhorn

Beskrivelse

Karlie Hundefløjte Trille-Tone

Har du en drøm om at lære din hund flere kommandoer og blive bedre til at kalde den til dig, når I for eksempel går ture i skoven? Med Karlie hundefløjte får du mulighed for at fløjte på tider, hvor du skal lære hunden kommandoer eller har brug for at kalde den til sig. Indimellem kan træningsudstyr give prikken over i’et og garantere for, at hunden lærer hurtigere end normalt. En hundefløjte har alle dage været et brugbart træningsudstyr, som især bliver brugt effektivt af jægere.

En perfekt afstandsfløjte

Du har sikkert oplevet før eller siden, at det kan være svært at kalde hunden hen i store naturområder. Hvis der er vind og mange menneskestemmer, kan det være næsten umuligt at lykkes med at kalde hunden hen. Karlie hundefløjte er den perfekte afstandsfløjte, som hunden kan høre på lang afstand. Fordelen er desuden, at du ikke selv kan høre fløjten. Den er lavet specielt til, at kun hunden reagerer på den svage lyd.

Her opnår du en neutral træning, som ikke bliver påvirket af måden, du taler til hunden på. Der er altså ingen emotioner i træningen – den er udelukkende baseret på fløjtens lyd. Karlie hundefløjte er lavet af et bøffelhorn og hænger på en snor, du kan have hængende rundt om halsen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram