Du er her: Forsiden Hundegodbidder Kamelhud
Kamelhud - hundegodbid

Kamelhud

65,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Lækker godbid til hunden
Mængde: 200 gram

Beskrivelse

Forkæl din hund med kamelhud

Kamelhuden udgør en lækker godbid for din hund - og så er den også sund i forhold til mange lignende produkter på markedet. Den indeholder nemlig 81,32% protein, 7,8% fedt, 2,1% råfibre, 2,25% aske og 6,18% vand.

Godbidder, der er lavet af kamel, er desuden også hypoallergeniske, hvilket er godt til hunde, der lider af fødevareallergi og intolerance.

Udover at være en sund godbid til hunden, så hjælper den også med at rense både tænder og tandkød. Derfor udgør den det perfekte valg til hunden, der normalt ikke får børstet sine tænder, eller ikke bryder sig om det.

For en pris på kun 65,00 får du 200 gram kamelhud, som du kan forkæle din hund med lige så meget, som du har lyst.

På vores hjemmeside kan du finde et bredt udvalg af forskellige hundegodbidder, hvis du enten har en lille hund, der har mere glæde af mindre godbidder, eller hvis din hund ikke bryder sig om kamelhud. Se det store sortiment her.

Understøt hundens tyggebehov med kamelhud

Hunde har et tyggebehov, som du med fordel kan understøtte igennem enten legetøj eller igennem godbidder som for eksempel kamelhud.

Tyggebehovet hos forskellige hunde varierer meget, men der er nogle hunde, der har et meget stort tyggebehov, og her er det vigtigt at finde metoder, der understøtter dette og opfordrer den til at stimulere behovet via ting, der er beregnet til det - ellers kan det meget hurtigt blive en dårlig vane og dine møbler vil hurtigt skulle skiftes ud.

Hvis ikke du understøtter behovet, så kan det også føre til stress hos hunden, hvorfor det alt i alt giver en mere tilfreds og veltilpas hund, hvis du for eksempel tilbyder den kamelhud.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram