Du er her: Forsiden Katteskåle BeOneBreed (BOB) BOB Intelligent Skål
Intelligent skål kat
Aktivering kat
Katte skål intelligens
Intelligens legetøj
Katte aktivering

BOB Intelligent Skål

183,20 DKK

229,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Mental og fysisk udfordring for din kat
Forlænger fordringstiden
Kan hjælpe ved problemer med fordøjelsen
Mere end 500 indstillinger / sværhedsgrader
Brug den som foderskål eller til leg

Beskrivelse

BOB Intelligent Kat Skål

Leder du efter en foderskål til katten, der kan mere end en helt almindelig skål? BOB Intelligent Kat Skål er ikke bare en skål til foder, den er samtidig et legetøj, der stimulerer din kat. Bestil den her på siden.

Mere end blot en skål

BOB Intelligent Kat Skål sørger for, at fodringstiden bliver langsommere. Din kat bliver både stimuleret og udfordret af denne skål, der også er et legetøj.

Der er mere end 500 måder at indstille BOB Intelligent Kat Skål. Dermed er der altså rig mulighed for at ændre på sværhedsgraden, alt efter, hvor meget du ønsker, kattens hjerne skal udfordres.

Der er flere fordele ved BOB Intelligent Kat Skål, som er værd at nævne. Den kan f.eks. være med til at lave om på vanskelig adfærd. Og er du bekymret for, om din kat på et tidspunkt kommer til at have problemer med fordøjelsen eller med oppustethed, så er dette endnu en grund til at overveje skålen. Det kan den nemlig hjælpe katten med at undgå.

Alt i alt har BOB Intelligent Kat Skål altså rigtig mange gode egenskaber, der kan gavne din kat. Så vil du gerne give din kat en skål, der udfordrer den og samtidig sørger for, at fodringstiden bliver længere, er her en mulighed. Bestil BOB Intelligent Kat Skål hos os og giv katten noget udfordring, imens den spiser.  

 

Se videoen her om intelligent skålen

 

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: