Du er her: Forsiden Hundegodbidder Gåsenakke
Gåsenakke - Godbid til hunde
Gåsenakke 200g.

Gåsenakke

60,00 DKK


Læg i kurven
Giv din hund en lækkerbidsken - Prøv gåsenakken.
Din hund vil elske den.

Beskrivelse

Gåsenakke - 200g.

I en tid hvor mange går op i sundhed og kost, så har flere og flere folk også fået øjnene op for, at vores firbenede venner heller ikke har godt af for mange kunstige tilsætnings- og farvestoffer. Derfor er mange hundeejere begyndt at ty til de mere naturlige former for hundegodbidder, sådan at ens hund ikke kommer til at guffe unødvendige og unaturlige tilsætningsstoffer i sig.

Hvis du også gerne vil forkæle din hund med en helt naturlig – men stadig super lækker snack, så bør du helt sikkert prøve at købe en gåsenakke til den. Gåsenakken er nemlig lige nøjagtig det, som navnet indikerer; en tørret nakke fra en gås, hvilket de fleste hunde synes, der er en yderst delikat lækkerbisken.

Den ultimative godbid

Gåsenakken er også en rigtig god snack at give din hund, hvis den normalt har en tendens til at sluge sine godbidder nærmest uden at smage på dem. Gåsenakken har nemlig en hårdere og sejere konsistens, som kræver at din hund bruger noget tid på at tygge på den, førend de kan spise den. Dermed kan du få snacksene til at vare noget længere, end hvis du bruge stænger eller hundekiks.

Hver pakke med gåsenakker indeholder 200 g. Dermed har du altså til et stykke tid, selvom du blot nøjes med at købe én pakke – Hvor lang tid der dog helt præcist er til i en pose, det kommer naturligvis helt an på, hvor meget din hund forelsker sig i disse lækre snacks. Og når de nu er helt naturlige og uden kunstige farvestoffer, så kan det jo være svært at sige ”nej” til et par tiggende hundeøjne.

Hvis du derfor gerne vil forkæle din firbenede ven med en lækker, men samtidig naturlig og relativ sund snacks, så bør du helt sikkert prøve at bestille en pakke eller to af disse lækre gåsenakker.  • Fragt fra kr. 39,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook
Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!