Ferplast

Kvalitetsudstyr til dit kæledyr fra Ferplast

Vores kære kæledyr kan ikke leve af kærlighed og foder alene, men har oftest brug for en hel del udstyr lige fra den dag, du henter dit nye famliemedlem hjem. Uden at vide det, har du sikkert allerede før købt ting fra Ferplast, der med hele 50 år på bagen, har haft fingrene i næsten alt, der har med kæledyrsudstyr at gøre.

Her på siden finder du et udvalg af produkter fra Ferplast, allesammen i god kvalitet og flot, bæredygtigt design. Med et kæmpe udvalg af forskellige spændende og fine produkter, er der med garanti også en ting eller to, du og dine firbenede venner bare ikke kan leve uden!

Italiensk design og kvalitet

Ferplast er en italiensk, familieejet virksomhed, med en gribende historie om én mands ønske om at skabe noget værdifuldt for andre. Efter en lang og sej kamp står Ferplast i dag som en stolt og stærk virksomhed med stor succes i den globaliserede og stærkt konkurrencedrevne verden vi kender. Ferplast fokuserer til stadighed på miljø og bæredygtighed, samt nye, innovative ideer, støttet af den nyeste forskning. Dyrene og deres behov er altid i fokus, og Ferplast stræber efter fortsat at producere nye produkter, der knytter dig og dine kæledyr tættere sammen.  

Alt til hund og ejer

Hunden er nok næsten uden tvivl et af menneskets foretrukne kæledyr, men også et af de dyr, der kræver allermest udstyr. Fra Ferplast finder du en lang række flotte produkter i god kvalitet indenfor halsbånd, liner og seler, både til hverdag og til den lange vandretur. Du finder også indhegninger og bure til transport eller til hjemmet, alt til pasning og pleje, hundejakker og dækkener, og selvfølgelig masser af sjovt og stimulerende lejetøj til den aktive og intelligente hund og dig, dens bedste ven. 

Til katten, der har alt

Du kan aldrig få nok udstyr til din kat. De skal nemlig ikke kun have vandskål, madskål, kattebakke og mindst én dejlig seng at sove i. Hvis du vil undgå kradsemærker i hele hytten og en trist skæbne for dine møbler, skal katten have masser af mulighed for at sætte kløerne i både kradsetræer og kattelegetøj. Ferplast producerer masser af spændende udstyr til vores pelsede venner, så i sammen kan få et godt og forholdsvis kradsefrit hjem sammen.

Til gnavere af alle slags

Kaniner, marsvin og chinchillaer, samt mus, rotter og hamstere kræver ikke helt så meget udstyr, men skal til gengæld altid have et tilpas stort og velindrettet bur. Ferplast er mestre i at lave bure til smådyr, og du kan med garanti finde lige det du har brug for, samt alt det tilbehør, der hører sig til, lige fra skåle, drikkeflasker og varme huler til 100% gnaverorienteret legetøj.

Fugle i alle farver

Fuglebure var det første, som Ferplast begyndte at producere for godt 50 år siden, og det er derfor ikke overraskende, at de stadig producerer nogle af de bedste og flotteste fuglebure i alle tænkelige former og størrelser. Du kan selvfølgelig også finde alt, hvad fuglene ellers har brug for i form af foderhuse og vandbeholdere, reder, gynger og andet legetøj til vores overraskende intelligente, bevingede venner og deres hjem.

Fisk og reptiler

Akvarier og terrarier kræver mere end man lige tror, men også her er Ferplast med helt i front. De producerer selv både akvarier og terrarier, samt alt det udstyr, der skal bruges for at opretholde de optimale levevildkår for vores lidt mere sarte, eller i hvert fald miljømæssigt krævende, kæledyr. Det inkluderer selvfølgelig også dekorationer, så du kan nyde synet af dine fisk eller reptiler i smukke, farverige omgivelser derhjemme i stuen.