Du er her: Forsiden Kattelegetøj Drillepind med 3 bolde
Drillepind med 3 bolde - kattelegetøj

Drillepind med 3 bolde

39,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


3 bolde på drillepind
klokke og katteurt

Beskrivelse

Mere om drillepind med 3 bolde

Prøv et nyt og sjovt stykke kattelegetøj til din firbenede bedste ven i hjemmet. Drillepinden med tre bolde er et sjovt legetøj, der hurtigt får gang i din kat, så den bliver aktiveret og stimuleret. De tre bolde på stangen er i lysende farver, der fanger kattens opmærksomhed, og så har de en frynset overflade, som katten kan ligge og lege med.

Aktiver din kat med en drillepind

Drillepinden med tre bolde er det perfekte legetøj til dig, der gerne vil aktivere og stimulere din kat. Særlig katte, der primært færdes indenfor, har brug for stimulering og for at blive aktiveret, hvis du skal holde sig sunde, glade og tilpasse.

De tre bolde på drillepinden er i tre forskellige lysende farver, der fanger kattens opmærksomhed, så den bliver interesseret i legetøjet. De har desuden et frynset ydre, som katten kan få fat i, men som også er behageligt for katten af ligge med i sin seng.

De tre bolde er desuden fyldt med katteurt, hvilket har en effekt på de fleste kattedyr. Mens nogle bliver sprøde og legesyge, bliver andre katte matte og afslappede, når de får færden af planten - resten har ingen reaktion overhovedet, så det er selvfølgelig op til dig, om du er interesseret i dette ekstra element på dit legetøj.

På drillepinden sidder der også en klokke, der yderligere hjælper med at fange kattens opmærksomhed og interesse, så den har lyst til at lege med. Alt i alt er legetøjet komplet, og det ses tydeligt, at der er lagt masser af tanker bag designet.

Drillepinden måler 50 cm i længden, så du er i sikkerhed fra kattens kløer, og du trygt kan lade børnene leget med katten - også uden opsyn.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram