Du er her: Forsiden Hundeskåle Katteskåle Karlie Dobbelt Foderbar
Dobbelt Foderbar

Karlie Dobbelt Foderbar

Fra 60,00 DKK

Vi sender denne vare på mandagSkåle i rustfri stål i stativ
Kan bruges til både hund og kat
Small: 2 x 500 ml - Udsolgt
Medium: 2 x 750 ml

Beskrivelse

Dobbelt Foderbar fra Karlie Flamingo

De små skåle (small) kan bruges til katte og mindre hunde. Hvor medium størrelsen er bedre til lidt større hunde.

Hunde har det med at spise og drikke ivrigt. Bruger du separate skåle til fodring, kender du alt til, at foder og vand kan havne på gulvet omkring dit kæledyrs spiseplads. Vil du slippe for at skulle tørre op efter din hund, skal du vælge denne praktiske, dobbelte foderbar.

De 2 skåle til hhv. foder og vand hænger sammen i ét design, så risikoen for spild mindskes.

Vælg skåle i rustfri stål i forskellige størrelser

Der er mange fordele ved at vælge vand- og foderskål i rustfri stål til din hund. Stål er et af de mest modstandsdygtige og slidstærke materialer, som du kan vælge til fodertilbehør. Det holder til at brugt i flere år i træk, så du får mest værdi for pengene.

Skålene i rustfri skål kan vaskes af igen og igen, uden de mister elegance eller slidstyrke. Du kan nemt tage skålene til din hund med på ferien, så dit kæledyr har nemme og praktiske foderforhold.

Når du vælger dobbelt foderbar, får du mulighed for at vælge imellem 2 forskellige størrelser (hhv. Small og Medium). Dermed kan både små og store hunde få glæde af de smarte og funktionelle skåle.

Og du kan som hundeejere få praktiske foderforhold derhjemme og slippe for rengøring i tide og utide.

Dobbelt foderbar til skarp pris

Uanset om du vælger den store eller lille model, får du foderbaren til en budgetvenlig pris.

Hos Canam.dk går vi op til at tilbyde de bedste produkter til hunde og deres ejere. Vi er opmærksomme på alle de sundhedsmæssige, praktiske og kvalitetsmæssige forhold, som har betydning for både dig og dit kæledyr.

Når det kommer til personligt tilbehør, er det vigtigt, at du kan vælge produktudgaver, som i design og størrelse matcher din hund. Med muligheden for at købe kvalitetstilbehør til skarpe priser, kan du altid forære din hund det bedste udstyr hele livet igennem uden at bekymre dig om prisen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram