Du er her: Forsiden Hundelegetøj Chuckit Chuckit Indoor Ball
Chuckit Indoor Ball
Chuckit Indoor Ball
Bold til indendørsleg fra Chuckit

Chuckit Indoor Ball

95,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Bold til indendørs leg
Mål: Ø 12 cm

Beskrivelse

Sikr den gode leg med din hund

Kvalitetstiden med din hund afhænger i høj grad af legen. Det er vigtigt at investere i et godt stykke legetøj, der gavner både hund og ejer. Med Chuckit Indoor Ball sikrer du den gode leg med din hund. Hundelegetøjet gør det muligt at lege indendørs, og kvalitetstiden med din hund er altså garanteret hvor som helst – og når som helst. Det bløde materiale gør den forsvarligt at kaste med uden risiko for ødelagt porcelæn, vaser deslige. Du kan med fordel tage Chuckit Indoor Ball med på farten, så der altid er mulighed for god hundebeskæftigelse. Chuckit Indoor Ball egner sig perfekt til både kast-og-grib lege samt trillelege. Flere hunde nyder desuden godt af bolden som et tryghedsobjekt til nætterne i hundekurven.

Til store som små

Chuckit Indoor Ball er anvendelig for alle hunde – store som små. Bolden måler 12 cm i omkreds, og passer derfor til alle hundestørrelser. Det bløde materiale gør samtidig, at den ikke er for voldsom for nogen. Chuckit Indoor Ball har et smart tofarvet design, der gavner hundens visuelle kontakt med bolden. Det er altså et kvalitetsmæssigt godt stykke legetøj, som din hund bliver glad for. Forkæl din hund med Chuckit Indoor Ball og nyd den sjove leg, der øger relationen mellem dig og din hund.

 

 

Bemærk:

Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker. 
Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram