Du er her: Forsiden Katt3 er aktivitetslegetøj designet til dig og din kat

Katt3 er aktivitetslegetøj designet til dig og din kat

Med produkterne fra Katt3 kan du lave de perfekte legeområder for din kat i hjemmet. Det er stilrene og elegante produkter, som kan passe ind i enhver type bolig.

Katte elsker at lege og udfolde sig, og aktivitetslegetøjet er designet i forhold til kattenes livlige, nysgerrige og energiske natur.

Der er tænkt på dig som katteejer og boligejer i fremstillingen af det unikke aktivitetslegetøj. De rene og elegante materialer kan indgå i enhver indretningsstil.

 

Lad din kat udfolde sig med multifunktionelt kvalitetslegetøj

Katt3 producerer funktionelt legetøj til katte, som er designet med henblik på at stimulere og udfordre deres fysik. Den særlige egenskab ved produkterne er deres fleksibilitet. Modsat andet legetøj på markedet til katte, kan du med Katt3 produkterne få mulighed for selv at designe og sammensætte det legetøj, som matcher din kat.

De kubeformede moduler er perfekte til opbygning af det ’hjem’ og klatreareal, som din kat vil elske. Du kan mixe, matche og opbygge, som det passer dig og din kat. Det er unikke moduler, som findes i forskellige udgaver. De enkle designs vil fremstå stilrent og elegant i enhver bolig og indretningsstil, og aktivitetslegetøjet vil blive den eftertragtede legeplads for din kat.

Du kan vælge mellem følge Katt3 produkter til din kat:

  • Cubes (enten enkeltvis eller som 3-pakning)
  • Tipi
  • Kradsetræ
  • Hynde
  • Stofbold

Hvordan du vælger at bruge legetøjet og tilbehøret, er op til dig. Det er fleksibelt og multifunktionelt legetøj, som kan bruges til at aktivere din kat. De små stofbolde kan hænges op i kuberne, mens du også kan vælge at lege sammen med din kat med det plyssede og sjove legetøj.