Du er her: Forsiden BUSTER Strong og Buster Crunch

BUSTER Strong og Buster Crunch

Vil du have sundt, slidstærkt og multifunktionelt legetøj til din hund, er BUSTER det helt rette valg af brand. BUSTER er en dansk virksomhed, der udvikler og fremstiller alt fra hundelegetøj over tilbehør til træning til hundeskåle og halsbånd. Fælles for alle produkter er, at de er lavet med fokus på din hunds trivsel, sundhed og udvikling. Der kommer hver sæson nye varer til i sortimentet hos den populære producent.

Hos Canem.dk finder du et stort udvalg af danskproduceret hundelegetøj, der kan glæde både hvalpen, den voksne hund og senioren.

Fokus på kvalitet og sundhed

Det er langt fra ligegyldigt, hvilket legetøj du forærer til din hund. Dit kæledyr skal kunne tumle, lege og bide i sit legetøj, uden der opstår skader på tænder eller skabes farlige situationer med kvælning.

Den danske hundeudstyrsproducent er kendt og afholdt på grund af sit store fokus på at skabe maksimal trivsel hos vores firbenede venner. Der er tænkt over hver en detalje i udviklingen af legetøjet, som kan anvendes til underholdning, leg, træning og fysisk udvikling.

Uanset hvilke produkter du køber fra BUSTER, kan du være sikker på, at de er lavet af sunde, skånsomme og miljøvenlige materialer.

Hovedparten af det speciallavede og multifunktionelle legetøj er skabt af blødt og fleksibelt TPR-gummi. Gummiet er på én og samme tid både blødt og slidstærkt. Der er ingen risiko for tandskader, og din hund kan lege med sit udstyr både indenfor og udendørs.

Vælg aktivitetslegetøj, der matcher størrelsen og alderen på din hund

Når du køber legetøj til din hund, skal du vælge udgaver, der i design matcher alderen og størrelsen på din hund. Du kan vælge mellem forskellige varianter af en række produkter fra den danske producent af udstyr og tilbehør til hunde.

Det har ikke kun betydning for sikkerheden hos din hund, at den leger med udstyr, der passer til den. De forskellige størrelser har også indflydelse på din hunds glæde ved sit personlige legetøj. Der er f.eks. ikke meget ved som hvalp at lege med en stor bold, der er besværlig at tumle med. Og omvendt har den store hund brug for udstyr, der holder til ekstra belastning fra kropsvægten.

Du kan vælge mellem følgende størrelser på aktivitetslegetøjet fra danske BUSTER:

  • Small
  • Medium
  • Large

Når du finder produktbeskrivelsen, kan du få indblik i de præcise dimensioner. På dén måde kan du sikre dig at købe det helt perfekte legetøj til dit aktive kæledyr.

Med aktivitetslegetøj i den rigtige størrelse kan din hund få favoritudstyr, den kommer til at få glæde af i lang tid frem.

Udstyr til beskæftigelse, leg, træning og psykisk udvikling

Hvad du og din hund bruger BUSTER legetøjet til, er op til jer. Som følge af den høje kvalitet kan legetøjet bruges i haven, skoven eller ved vandet. Det er let at vedligeholde produkter af TPR-gummi, der blot skal vaskes eller tørres af med en fugtig klud.

De mange valgmuligheder gør det muligt at vælge flere stykker legetøj, der kan anvendes til forskellige formål og aktiviteter. Mens den udødelige og populære bold med knudereb er ideel til apporterings- og lydighedstræning, er legetøjet, der er formet som kødben, perfekt til beskæftigelse og leg.  

Du kan med god samvittighed købe forskelligt udstyr til din hund, så der er legetøj til indendørs og udendørs leg. Takket være de budgetvenlige priser kan du hele livet igennem stimulere både den psykiske og fysiske udvikling hos dit firbenede familiemedlem.