Du er her: Forsiden Bolde til hunde

Bolde til hunde

Bolde er det perfekte og alsidige legetøj, som kan bruges til en masse forskellige træningsforhold og aktiviteter mellem hund og ejer.

Boldene kan bruges af både børn og voksne, og de kan anvendes i naturen, i hjemmet eller i haven. Hvilke udgaver du skal vælge, afhænger af størrelsen på din hund samt anvendelsesformålet med bolden.

Køb bolde i alle farver og i et væld af materialer lige her.

2

Køb bolde, der passer til dig og din hund hos os

Det er vigtigt for trivslen hos din hund, at du sørger for at aktivere den. Bolde er perfekte redskaber i denne forbindelse, da de kan bruges både indenfor og udendørs og til forskellige anvendelsesformål.

De kan bruges i forbindelse med sjove kaste/hente lege, apporttræning eller træning med kommando.

Hvordan du vælger at bruge bolde til hunde er helt op til dig.

Når du skal vælge udstyr til leg og træning, skal du forholde dig til størrelser og designs på redskaberne. En stor bold kan være for svær for din hvalp at håndtere, og en lille bold kan være for farlig eller ineffektiv for din store hund at bruge.

Hos Canem.dk tilbyder vi bolde til enhver hund uanset race, alder og udviklingsniveau.

Bolde til leg, træning og aktivitet

Kaste- og hentelege er aktiviteter, som enhver hund kan engageres med. Er der mindre børn i husstanden, kan disse være med til at lege, når der kastes bolde, som hunden skal hente.

Vil du træne din hund og arbejde med kommandoer, er boldene et funktionelt redskab. Du kan lære din hund at adlyde dig, så den først løber afsted efter bolden, når du givet den lov.

Der er flere fordele for dig som ejer ved at anvende bolde til leg eller træning. Du får alsidige anvendelsesmuligheder, og hos os finder du redskaberne i den bedste kvalitet, så du får mest værdi for pengene.

Produkter fra de største brands på markedet

Du får de bedste og mest slidstærke produkter på markedet, når du vælger bolde til hunde fra vores sortiment. Du finder produkter fra nogle af de største og mest anerkendte brands på markedet for udstyr og tilbehør til firbenede kæledyr.

Det er både for din og din hunds glæde, at det kan svare sig at vælge kvalitet. Din hund får størst glæde ved sit legetøj, når det holder til dens aktive natur. Dette gælder i særdeleshed i forhold til de store hunde, hvor der kræves ekstra solidt legetøj.

Du får til gengæld størst anvendelsesglæde med legetøjet, når det holder til en masse forskellige aktiviteter, og du ikke hele tiden skal købe nye ting.

Vælg de bedste bolde til din hund

Hvilke bolde, der er de bedste, afhænger af behov og størrelsen på din hund. Til de mindste hunde finder du bløde bolde, som er ideelle til hvalpene. Her kan du vælge produktudgaver i forskellige farver, som er sikre for din hvalp at lege med.

Til de voksne hunde kan du vælge bolde i 3-paks udgaver. Her får din hund slidstærke og holdbare redskaber, som holder til at blive bidt i.

Til hvert et produkt i sortimentet får du vigtige informationer om materialer og valgmuligheder i forhold til størrelse.

Vi gør det nemt og enkelt for enhver hundeejer at finde det bedste trænings- og aktivitetslegetøj til hunde.

Der er lagt vægt på sikkerhed og komfort, når vi udvælger nye produkter til vores sortiment.

Du kan finde moderne bolde af kombinerede materialer, som er ekstra skånsomme overfor din hunds tænder. Her kombineres det bedste fra hhv. tennisbolden og gummibolden, som er perfekt til din legesyge og energiske hund.